FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Situație incredibilă în Liga 1! Claudiu Belu, dat afară de Astra Giurgiu după declarațiile de la finalul meciului cu CFR: „Acum se poate antrena cu FCSB”

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 17:59

Astra Giurgiu a publicat, astăzi, un comunicat de presă prin care a anunțat că fundașul Claudiu Belu (25 de ani) nu va mai face parte din lotul giurgiuvean, în urma declarațiilor făcute după meciul CFR Cluj-Astra, scor 1-0.

Jucătorii, neplătiți de trei luni, au ales să protesteze în fața conducerii, refuzând, miercuri, să se antreneze.

”Clubul Astra Giurgiu dorește să facă precizări necesare legate de situația drepturilor financiare, subiect pe care s-au făcut multe discuții în necunoștintă de cauză. De comun acord conducerea, jucătorii și antrenorul, au stabilit înainte de începerea play-off-ului,  ca primele aferente sezonului regulat să fie plătite la zi, iar în termen de o lună restanțele salariale. 

-Chiar înaintea primului joc din play-off, s-au plătit primele 
- Vineri 29 martie înaintea partidei de la Cluj, clubul a plătit suma de 480.000 de euro îndeplinind condițiile financiare obținerii licenței UEFA .
-  În total în ultimele 35 de zile clubul nostru a achitat peste un milion de euro aferent obligațiilor avute, pe care le va respecta, așa cum a făcut-o de fiecare dată” Astra Giurgiu, comunicat de presă

Claudiu Belu, revoltat că încă nu s-a schimbat nimic, după înfrângerea cu CFR, 0-1, a ieșit în fața presei și a declarat:

„Am luat banii pe decembrie. Deși am primit un salariu, nu s-a terminat nimic momentan. Când o să avem banii la zi, atunci vom fi liniștiți. Vom face iar grevă dacă nu ne primim banii. E greu, dacă luăm banii o dată la trei luni, e greu să te întreții, să îți ajuți familia”, Claudiu Belu după meciul cu CFR

Clubul Astra a ripostat după ieșirea jucătorului și a dat publicității un comunicat în care a anunțat rezilierea înțelegerii cu Belu:

„În contradicție cu acestă înțelegere, jucătorul Claudiu Belu a avut un punct de vedere diferit de cel al colegilor și ținând cont de situația sa contractuală, astăzi cele două părți, clubul și jucătorul au decis rezilierea amiabilă a angajamentului care expira la finele actualului sezon.  Acesta are astfel posibilitatea să se pregătească alături de clubul cu care a anunțat deja că are un angajament valabil din vară”

Astfel că, Belu va ajunge în curtea lui FCSB mult mai repede decât se preconiza.

Citește și:

CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-0 // Conflict la vestiare, după meci: „Ați stat «capră» cu Steaua!” / „Cine vorbește, CFR?! Dacă asta este campioana României...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
freekick
freekick  •  31 Martie 2019, 21:58

Asta e culmea!

581534618615543
Robert Ivan  •  31 Martie 2019, 21:57

Claudiu Belu vorbeste mult si prost. A semnat cu FCSB cand campionatul e in desfasurare. Bine ca a fost dat afara dupa ce a PRIMIT sute de mii de euro de la FCSB.

 •  31 Martie 2019, 20:20

Si uite asa,un neica nimeni-viitor fcsb-ist,a ajuns mare star la tv.Banca de rezerve il asteapta cu sufletul la gura. Ne-am saturat de mercenari din astia cu gura mare si fotbal ioc. La ce fotbal avem in liga 1,salariile fotbalistilor ar trebui sa fie de cel mult 1000 de euro pe luna.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează