FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU 1-0

CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-0 // Conflict la vestiare, după meci: „Ați stat «capră» cu Steaua!” / „Cine vorbește, CFR?! Dacă asta este campioana României...”

Claudiu Belu
Claudiu Belu

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 23:39

Claudiu Belu (25 de ani) a fost extrem de supărat după înfrângerea suferită pe terenul CFR-ului, 0-1 (Bordeianu 60').

Spirite încinse și în afara terenului. Din primele informații, președintele executiv al CFR-ului, Marian Copilu, ar fi acuzat jucătorii Astrei că nu au evoluat corect cu FCSB și de aici a pornit un schimb de replici între cele două tabere.

  • Din informațiile TV Digi Sport, Copilu ar fi avut un schimb de replici cu astralul Azdren Llullaku, reproșânu-i acestuia: „Ați stat capră cu Steaua!”. De aici a pornit un conflict între cele două părți, care a fost însă calmat rapid.

Claudiu Belu a vorbit despre cele întâmplate: „Suntem foarte supărați. Nu ne-a ieșit jocul azi. Da, a strigat careva ceva, dar nu știu exact ce, i-a deranjat mult pe Llullaku și pe ceilalți colegi. Era ceva legat de meciul nostru cu FCSB (n.r. 2-0 pentru steliști), se făcea referire la el. Dar cine vorbește?! CFR Cluj?! Să își vadă de jocul lor, minge sus, lungă și pe-a doua și sar la bătaie... Dacă asta este campioana României...”, a declarat Belu, la TV Digi Sport.

„Sunt niște chestii care nu-mi convin, a venit unul dintre ei (n.r. din staff-ul CFR-ului), ne-a spus că ne-am dat viața cu ei, iar cu FCSB ne-am dat la o parte. Dacă astfel de comentarii vin de la suporteri, mai înțelegi, dar când un profesionist spune așa ceva, înseamnă că nu are habar de fotbal!”
Azdren Llullaku, Astra Giurgiu

Altfel, Astra încă are restanțe la salarii de trei luni. „Deși am primit un salariu, nu s-a terminat nimic momentan. Când o să avem banii la zi, atunci vom fi liniștiți. Vom face iar grevă dacă nu ne primim banii. E greu, dacă luăm banii o dată la trei luni e greu să te întreții, să îți ajuți familia”, a mai declarat Belu.

VIDEO Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

„Am început bine jocul, dar într-un moment de neatenție am luat gol. Jucătorii mei se antrenează bine și muncesc. CFR Cluj este o echipă matură, bine organizată defensiv”
Costel Enache, antrenor Astra Giurgiu

VEZI ȘI:

Revenire gri, dar cu succes pentru Dan Petrescu la CFR! Campioana bate Astra, 1-0, iar „Bursucul” ajunge la 100 de victorii în Liga 1

Programul complet al etapei - AICI

Clasamentul în timp real - AICI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
2106063943052176
Nelu Covrijay  •  31 Martie 2019, 18:30

"(n.r. 2-0 pentru steliști)" R-ule, vezi ca si CNA-ul are "cartonase galbene"... dar astia le dau pe termen nelimitat

 •  31 Martie 2019, 12:58

Recapitulare: povestea iedutului - fcsb - cu trei caprite mame - viitorul care a iesit din concediu de maternitate si s a apucat de munca, astra care a fost,este si va ramane mama caprita devotata fcsbului datorita salariului de maternitate imens si de craiova ne convingem diseara. Mai era caprita mama botosani ,dar a plecat in playout la cules de capsuni.

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  31 Martie 2019, 10:03

Ptr toți cărora le apare bulina colorată la comentarii.....de fapt nu vă logați ca useri!e o nouă invenție a gsp de a modera ce nu le convine!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează