FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB // VIDEO Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

Marcajul deficitar al lui Erico da Silva la golul lui Gnohere // Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Marcajul deficitar al lui Erico da Silva la golul lui Gnohere // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 21:14

Impresarul Florin Manea a vorbit la GSP Live despre meciul Astra - FCSB, scor 0-2. Manea e de părere că partida a fost afectată de unele jocuri de culise. 

„Am vorbit cu prieten înainte de meci, mi-a spus că dacă nu joacă Alibec e blat!”, a spus Florin Manea, la GSP Live, înainte de startul meciului. 

Denis Alibec, scos din circuit în ultimele săptămâni din cauza unor probleme la o unghie, a început meciul cu FCSB, fosta sa echipă, pe banca de rezerve.

Sunt justificate acuzațiile lui Manea? 

Roș-albaștrii au intrat în avantaj la pauză, 2-0, după ce FCSB a înscris ușor două goluri. Erico da Silva, fundașul impresariat de Anamaria Prodan, a avut o poziționare total greșită la golul lui Gnohere.

VIDEO cu cele două goluri ale FCSB-ului

La pauză, Florin Manea și-a menținut părerea lansată anterior: „M-a luat somnul în prima repriză, jucătorii Astrei mi s-au părut foarte relaxați. Nu vreau să spun că e blat, dar vorbesc despre ceea ce am văzut. Mi se pare ridicol marcajul lui Erico. Dacă faci așa ceva la copii și juniori, te bate antrenorul”, a spus Manea. 

„E jenant marcajul de la primul gol, mult mai jenant e însă și marcajul de la golul secund. Cei doi fundași s-au lăsat cu capul în jos și i-au permis lui Iulian Cristea să înscrie”
Florin Manea, impresar

Florin Manea și Costin Ștucan au prefațat meciul Astra - FCSB

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  18 Martie 2019, 07:31
Postat de poison pe 17 Martie 2019, 22:46

FC FCSB ar trebui RETROGRADATA. Motive sunt destule: impostura dovedita - furasera numele si traditia Stelei Bucuresti. Blaturi an de an. Tot felul de jigniri fata de celelalte cluburi, plus crearea unei ambiante toxice in fotbalul romanesc. Anuntarea transferurilor de la adversar in ziua premergatoare meciului etc etc. FC FCSB este HOITUL fotbalului romanesc!!!

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.cam asta esti tu ....vb numai de blaturi,de furturi dar nu va uitati in gradina voastra ca mereu cand intrati in faliment ,cotizati la federatie ca sa castigati titlul sa iesiti din insolvente,***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1157593904266198
Bulete Cristi  •  18 Martie 2019, 07:28
Postat de fc_porcaria_fcsb pe 17 Martie 2019, 23:04

Corect ar fii ca FRF sa retrogradeze blatistii Astra Giurgiu si Fotbal Club FCSB.

Corect ar fi sa le retrogradeze le blatistele ***,CFR SI SEPSI,DINAMO,CRAIOVA, VIITORUL,DE BLATURILE ASTEA DE CE NU VORBESTI?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  18 Martie 2019, 03:18

cfr- hermanstad, cfr- sepsi, cfr- dinamo cum ti sa`u parut .. restul echipelor care nu intorc funduletul .. au arbitrii grija de ele ;) penaly cfr inainte de meci :)) Haterii wow .. sa ia titlu oricine numai fcsb nu:))))))) La anul vom juca toti in romanica ... ca in cupele europene decat steaua face un pic fata ;) restul sunt *** in vant :))) sustineti echipe sustinute de stat .. au jucatori africani, congolezi .. platiti regeste din bugetul statului .. in timp ce profesorul ce iti educa copilul are 1400 ron pe luna .. hai cu csa ,, hai cu rapidu ... sa traiasca Neagu si prietenele ei CSM Bucuresti ... vote Neagu 100k euro pe luna .. merita .. arunca cu mingea :))) in timp ce voi va bucurati .. eu o sa mai cant din imn .. ca tare adevarat suna !! Desteapta`te Romane !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează