FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

CFR Cluj - Craiova // VIDEO + FOTO Spectacol în peluza Craiovei la deschiderea oficială a noului sezon » Interziși de FRF, ultrașii s-au răzbunat

FOTO: Cristi Preda +7   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 14 iulie 2018 20:42

Primul meci al sezonului 2018-2019, Supercupa României dintre CFR Cluj și U Craiova, a oferit un adevărat spectacol în tribunele arenei "Ion Oblemenco". 

Cei 27.000 de oameni, majoritatea olteni, s-au ridicat la nivelul momentului. Și-au împins favoriții de la spate încă din primele clipe. Ritmul favorit a fost cel al hitului disco italian al anilor 80, “L’Estate Sta Finendo”, adaptat într-un șlagăr oltean, "Așa e la Craiova".

Nu a lipsit nici coregrafia specială în culorile echipei şi sigla clubului 3D. Dar pentru a o afişa au avut serios de furcă! Observatorul partidei ar fi interzis realizarea acesteia! Motivul? Fanii nu ar fi trimis "desenul" la Federaţie pentru a fi aprobat, dar până la urmă observatorul a cedat presiunilor şefilor din Bănie. În semn de răzbunare, pe toată durata meciului, toţi ultraşii au scandat de mai multe ori împotriva Federaţiei. 

"Mai frumoasă decât toate diamantele şi decât orice astre e doar credinţa noastră străluncind în nopţile albastre!", a fost mesajul afişat de fanii din Bănie pe întreaga peluză.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
invinctus
invinctus  •  15 Iulie 2018, 11:56

Mititeiii ciocul mic va uitati si plange ti !!!! Sclavii lu mititelu hai ca va muta la severin ha ha !!!!! A scapat stadionul de huligani asta e singurul lucru bun pe care la facut idolul vostru mititelu !!

gabryel28
gabryel28  •  15 Iulie 2018, 10:05

Clonati, asistati sociale si membrii psd adusi cu japca la stadion pt a urmarii o fantoma a fotbalului romanesc

233935470463697
Uța Sandu Daniel  •  14 Iulie 2018, 23:02

Ce credință aveți voi clonatilor va cumpărat Olga și Rotaru la bucata ,asta e credinta vostra ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează