FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - VIITORUL 0-1

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // VIDEO+FOTO Faza care putea decide Supercupa! Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue după un henț în careu

CFR Cluj - Viitorul // Faza controversată din minutul 50, în urma căreia constănțenii au cerut penalty // Capturi TV Telekom Sport +5   FOTO
CFR Cluj - Viitorul // Faza controversată din minutul 50, în urma căreia constănțenii au cerut penalty // Capturi TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 21:12

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Supercupa României dintre CFR Cluj și Viitorul și-a consumat cea mai controversată fază în minutul 50. 

La cinci minute după ce echipele au revenit de la vestiare, la scorul de 0-0, Viitorul a beneficiat de un corner. Mihai Bordeianu, aflat la respingere, a avut o intervenție precipitată, reușind să degajeze mingea doar după ce a lovit-o și cu mâna.

CFR - Viitorul // Supercupa României

VIDEO cu faza

Reluările TV au scos la iveală un henț evident, însă Sebastian Colțescu, total impasibil, a lăsat jocul să continue.

Trebuia eliminat Djokovic?

Pe parcursul primei reprize, mai exact în minutul 28, croatul Damjan Djokovic a avut o intrare periculoasă asupra lui Andrei Artean. Mijlocașul campioanei en-titre a primit doar cartonaș galben, în contradicție cu verdictul emis de fostul arbitru Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Captură TV Digi Sport

„Un fault grosolan, chiar dacă joacă mingea, se duce cu picioarele deasupra mingii şi cu intenţia de a lovi, nu văd inerţie, după ce faci un atac cu picioarele în aer îţi asumi nişte riscuri! Eu dau roşu la așa ceva”, a spus Crăciunescu. 

Urmărește AICI duelul dintre CFR Cluj și Viitorul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  07 Iulie 2019, 10:35

Cum sa pui la o asemenea partida un arbitru instabil emotional care de nenumarate ori a stricat meciuri importante.Dar VAR cand vom avea dle Iorguklescu? Ca asa ati ajuns seful ligii promitand VAR.Aveti cumva impresia ca am uitat???Nu va este rusine sa promiteti ceva si apoi sa va faceti ca ati uitat??

capca1
capca1  •  07 Iulie 2019, 09:46

Cum adică, se mai miră cineva că CFR e avantajată de arbitri ?!

j0k3r
j0k3r  •  07 Iulie 2019, 08:31
Postat de whiteredarad pe 06 Iulie 2019, 23:28

Ion Craciunescu...cam " bate campii",..se vede ca... a cam ruginit. Djkovici loveste mingea, o suteaza, ramane, normal cu piciorul mai sus ( cum putea sa s-il retraga ? ), apoi constanteanul intra in el. Nu a fost deloc fault, cel de la Viitorul a fost neglijent. Cum sa elimini un om care joaca mingea ? Doar Craciunescu ar putea produce...asa ceva !. Trista imbatranire la Craciunescu !

aici gresesti. ciobanul de la cfr vede adversarul dar intra intentionat cu talpa sus, fara motiv. putea suta mingea fara sa fie nevoie de asta. de multe ori acest jucator de rugby a jucat periculos, pana la a accidenta grav.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează