FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA, SFERTURILE CUPEI

Chivorchian: "Avem un handicap că jucăm în deplasare"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a vorbit despre jocul din sferturile de finală ale Cupei României, cu FC Braşov

"Din punctul meu de vedere, vom avea un meci dificil. Nu vom subestima Braşovul, este o echipă care ne-a pus probleme aseară şi putea chiar să cîştige.

Sperăm ca în urma unui joc bun, de bună calitate, să accedem în fazele superioare. Este un dezavantaj pentru noi că nu jucăm acasă", a zis Chivorchian la sportro.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (3)
daniel_ray
daniel_ray  •  01 Noiembrie 2010, 22:03

da, maestre, unii fac apeluri la TAS (si le si cistiga, deci nu vad unde e problema ta. sau ba, mi-am adus aminte, la cap) iar altii isi fac un lot de 40 de jucatori dintre care plaseaza la echipe mici si ca prin minune acestia joaca in meciul contra echipei mama titulari si sunt de nerecunoscut, ai putea zice ca e non-combat. Suna cunoscut? Stai in banca ta, amice. Timisoara a luat cele mai multe puncte cu echipele de top din Ro in ultimii 3 ani.

romanescu
romanescu  •  01 Noiembrie 2010, 19:41

Pai,faceti plangere la TAS,ca altceva nu stiti si cereti sa jucati cu Rapid,fiindca pe ei ii puteti prosti cum vreti.Ca doar "intelighentzia ai juridica" da sfaturi tuturor. Si va mai considerati infratiti cu Rapidul!!!! Pacat de orasul Timisoara!

me__
me__  •  01 Noiembrie 2010, 18:37

si inca unul ca nu jucam bine...ar fi defapt o suma de handicapuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează