FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ

Christoph Daum a discutat la Cluj despre un fotbalist surpriză! Pe cine are în vederi de la CFR: "Nu e Camora, ci un român"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 09:25

Christoph Daum a discutat cu Vasile Miriuță despre fotbaliștii CFR-ului. Deși toată lumea se așteaptă ca Mario Camora să fie naturalizat, selecționerul l-a întrebat pe antrenorul clujenilor despre Adrian Păun. 

”M-am întâlnit cu Daum la o cafea. Îmi place cum gândește. Eu sunt dispus să-l ajut cu tot ce pot. Nu m-a întrebat de Camora, m-a întrebat de Păun, dar Adiță trebuie să demonstreze, să fie constant în meciuri, ca domnul Daum să-l convoace.

A bătut la porțile naționalei, a fost și în Antalya. A avut două-trei accidentări și a evoluat mai puțin în retur, dar e un jucător care promite.

Sunt sigur că Daum a primit o listă cu tineri de perspectivă și de aceea a întrebat de dânsul. Cu Camora am înțeles că ar fi ceva probleme cu cetățenia”, a declarat Vasile Miriuță conform Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Iulie 2016, 15:04

Camora e Camora si Paun e Paun.E mare diferenta intre cei doi.In plus Paun a si facut cateva faulturi periculoase: gen tras de tricou!

guyencea
guyencea  •  17 Iulie 2016, 14:53

Bai Gigi da-o dracului de treaba!! Treci la butoane!! Tu nu vezi ca Daum asta vrea sa-ti strice vopsitoria de fotbalisti pietoni!!??

145748569108877
Irimia Paul  •  17 Iulie 2016, 14:08

Cum adica , sa ioa un jucator care nu este din *** bucuresti ??????????????????? bai becali , vezi ca asta nu este patriot ........................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close