FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

”Cîini” şchiopi » Flavius Stoican nu ştie dacă se va putea baza pe trei titulari în meciul cu Steaua

Munteanu a prins doar 5 meciuri pentru Dinamo în acest sezon
Munteanu a prins doar 5 meciuri pentru Dinamo în acest sezon

Articol de - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 22:53

Trei posibili titulari, Munteanu, Thicot şi Matei, nu sînt luaţi în calcul pentru întîlnirea de diseară.

Stoican avea speranţe minime să-i recupereze pe Thicot, 27 de ani, şi pe Matei, 23 de ani, dar s-a mai ivit o problemă după antrenamentul de marţi seară. Cătălin Munteanu, 35 de ani, a resimţit probleme musculare, iar tehnicianul a decis să nu se bazeze contra Stelei decît pe fotbalişti ce sînt sută la sută apţi.

Cel poreclit "Naşul" a sărit din schemă, s-a antrenat separat ieri alături de ceilalţi pacienţi. "Era utilă experienţa lui în Derby, ar fi fost titular", s-au plîns dinamoviştii. Thicot a făcut totuşi deplasarea în cantonament, la Săftica, are şanse cel mult să fie pe banca de rezerve.

2 goluri în 20 de partide are Thicot pentru Dinamo

3 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Matei în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cainerau1953
cainerau1953  •  27 Martie 2014, 15:21

sunt 2 vesti foarte bune adika accidentarile lui Matei si C.Munteanu, Matei orikum era iesit din forma,iar melcu era si-asa rezerva deci nu sunt pierderi, sper sa-l recuperam pana la ora meciului pe Thicot !!!

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2014, 12:21

Si Stoican daca intra in teren, meciul tot va fi echilibrat! In derby-uri nu conteaza nici clasamentul, nici absentii. Forza STEAUA!

d_3amon
d_3amon  •  27 Martie 2014, 10:15

in primul rand cap de melc nu e si nu va mai fi vreodata titular la Dinamo. lui matei i-ar prinde bine niste meciuri pe tusa, sigura pierdere e thicot care dadea sigurata defensivei si se intelegea bine cu grigore pe teren, dar si Durimel poate reveni la forma dinainte de accidentare, si atunci n-ar fi probleme nici in defensiva. important e ca absenteaza de la 5toaia coltescu, marcu, dima sau brad pitt.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează