FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ARGEȘ - VOLUNTARI

FOTO Panică la Pitești » Ambele ambulanțe au intrat pe gazon, după ciocnirea violentă dintre Miguel și Lopes

Joao Miguel (28 de ani), fundașul lui FC Argeș, și Marcelo Lopes (28 de ani), mijlocașul lui FC Voluntari, s-au ciocnit violent în minutul 35 al returului semifinalei Cupei României, la scorul de 0-0. +6   FOTO
Joao Miguel (28 de ani), fundașul lui FC Argeș, și Marcelo Lopes (28 de ani), mijlocașul lui FC Voluntari, s-au ciocnit violent în minutul 35 al returului semifinalei Cupei României, la scorul de 0-0.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 20:29 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 20:42

Joao Miguel (28 de ani), fundașul lui FC Argeș, și Marcelo Lopes (28 de ani), mijlocașul lui FC Voluntari, s-au ciocnit violent în minutul 33 al returului semifinalei Cupei României, la scorul de 0-0. 

  • Meciul tur a fost câștigat de ilfoveni, scor 2-0
  • În cealaltă semifinală se vor întâlni Universitatea Craiova și Sepsi OSK, joi, 12 mai, de la ora 19:30. În tur, covăsnenii au câștigat cu 2-1.

O minge de urmărire în jumătatea lui FC Argeș, dar departe de poarta lui Greab, a dus la o ciocnire brutală între Joao Miguel și Marcelo Lopes. 

Lovitură teribilă pentru Farul Constanța! Nu a primit licența pentru cupele europene. Gică Popescu: „Mergem la TAS!”
FARUL
Lovitură teribilă pentru Farul Constanța! Nu a primit licența pentru cupele europene. Gică Popescu: „Mergem la TAS!”

Fundașul celor de la FC Argeș a fost cu privirea după minge și nu și-a văzut adversarul. Contactul dintre cei doi a amuțit întreaga asistență, un zgomot puternic provocat de ciocnirea de la nivelul genunchilor. O atingere dură a avut loc și în zona superioară.

+2 FOTO

Clipe de panică în FC Argeș - FC Voluntari

Ambele ambulanțe prezente la stadionul din Trivale au intrat pe gazon. Joao Miguel a resimțit dureri la genunchiul drept și nu a mai putut continua. A părăsit terenul ajutat de oamenii din echipa medicală și a fost înlocuit cu Dejan Boldor. 

De cealaltă parte, Marcelo Lopes a acuzat dureri în zona pieptului. A rămas în genunchi câteva clipe, perioadă în care a și vomitat. Și-a revenit rapid și a putut continuat partida. 

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion: „O să-mi fie dor de această arenă”

Un arbitru care nu e pe lista FIFA, printre favoriți să conducă derby-ul de titlu FCSB - CFR! Istvan Kovacs nu e disponibil, după ce a fost delegat la o finală europeană

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează