FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion: „O să-mi fie dor de această arenă”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat miercuri, 11 mai 2022 19:28 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 19:51

Dinamo a sărbătorit azi, în avans, 74 de ani de la înființare, iar cea mai importantă veste a fost legată de construcția noului stadion, lucrările urmând a fi finalizate în 2024.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, dar și foști mari jucători din istoria lui Dinamo au fost prezenți în parcul sportiv din „Ștefan cel Mare” pentru a sărbători aniversarea clubului. Aceștia au vorbit despre vestea legată de noul stadion, dar și despre situația echipei din Liga 1, care se luptă pentru a se menține în Liga 1. 

Stadion nou, cadou de ziua lui Dinamo » Când va fi gata arena de 25.000 de locuri + Lucescu vrea să revină la formația alb-roșie
DINAMO
Stadion nou, cadou de ziua lui Dinamo » Când va fi gata arena de 25.000 de locuri + Lucescu vrea să revină la formația alb-roșie

VIDEO Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Am mers pe multe stadioane din străinătate, ne-am documentat”

„Sper să avem și echipă în 2024, una de cupe europene. Am aflat însă că Dinamo va avea sigur un antrenor de cupe europene, pe Mircea Lucescu. Cum a zis și dânsul, acest club plin de nume ce-au adus respect țării, merită un stadion nou.  Clubul Dinamo e un simbol, azi scriem istorie pentru clubul Dinamo. Construim o arenă multifuncțională pentru Dinamo. Stadionul va fi preluat de CNI curând”, a declarat Lucian Bode.

VIDEO Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Am mers pe multe stadioane din străinătate, ne-am documentat”

„Am folosit deplasările din Liga Campionilor la handbal pentru a vizita alte stadioane. Am fost la Paris, Porto și Barcelona și am văzut cum sunt organizați. Am reușit să ne facem o idee legată de preț, calitate și eficiență. 

Din momentul predării documentației către Ministerul Dezvoltării, tot ce ține de aspect, logistică și proiecte vor fi în sarcina CNI. Noi am spus ce ne-am dori. Am spus ce să cuprindă stadionul. Vom avea și un heliport pentru elicopterele SMURD”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

VIDEO Florin Prunea: „Dinamo m-a format ca om. Este o mare sărbătoare”

„O să-mi fie dor de acest stadion. Mulți fotbaliști au crescut aici. Dinamo m-a format ca om și sportiv. Sunt amintiri frumoase. O să iau o bucată de stadion. Cu siguranță va fi un stadion plăcut pentru toată lumea, o să vedem familii cu copii, o să avem restaurant, muzeu”, a declarat Florin Prunea, fost portar și oficial la Dinamo.

VIDEO Mircea Lucescu: „Sufletul meu este legat de Dinamo”

„Cred că se întorc vremurile de altădată. Am spus că nu mă reîntorc până nu se construiește un nou stadion. Au trecut 32 de ani de când n-am mai fost pe acest stadion, doar ca adversar, în două rânduri cu Rapid. Iată că se întâmplă acest lucru acum. Sper să mă revăd cu domnul Bode peste 3 ani, când va tăia panglica stadionului”, a spus Mircea Lucescu.

FOTO. Dinamo a aniversat 74 de ani de la înființare

+25 FOTO

Citește și:

Propunerile de siglă nu l-au impresionat pe Uhrin: „Aleg alta, fac și eu una”

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ceasornicarul
ceasornicarul  •  12 Mai 2022, 20:04

Promisiuni, promisiuni...de 32 ani promisiuni. Ii propun D-lui Lucescu sa revina la Dinamo cand implineste venerabila varsta de 100 ani. Forever Dinamo !

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  11 Mai 2022, 23:44

Alt stadion la Bucuresti?loooooool.Roma,Berlin si Viena la un loc nu au atatea stadioane noi.Timisoara,Iasi,Brasov,Constanta samd nu au un stadion si astia fac al 5-lea stadion in Bucuresti? Oare nu-i bataie de joc?

rocky5
rocky5  •  11 Mai 2022, 23:04
Postat de dobrin pe 11 Mai 2022, 20:03

Asa, de curiozitate... ce s-a intamplat cu Badea? Ca tot nu se putea face stadion din cauza lui si acum dintr-o data se poate?

Eeeeee, era doar un pretext se pare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează