FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”

Gheorghe Mihali îl contrazice pe Răzvan Zăvăleanu, care susține că toți angajații clubului Dinamo sunt cu salariile la zi. Tehnicianul echipei U19 acuză că antrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt neplătiți de două luni!
Gheorghe Mihali îl contrazice pe Răzvan Zăvăleanu, care susține că toți angajații clubului Dinamo sunt cu salariile la zi. Tehnicianul echipei U19 acuză că antrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt neplătiți de două luni!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 21:00 / Actualizat marti, 10 mai 2022 22:38

Gheorghe Mihali îl contrazice pe Răzvan Zăvăleanu, care susține că toți angajații clubului Dinamo sunt cu salariile la zi. Tehnicianul echipei U19 acuză că antrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt neplătiți de două luni!

Chiar dacă administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat recent că fotbaliștii și toți angajații sunt cu salariile plătite la zi, există mari nemulțumiri în cadrul clubului din cauza problemelor financiare. Criza se resimte cel mai mult la Centrul de copii și juniori.

Pierdere mare pentru Dinamo la baraj! Titularul care ratează prima manșă
DINAMO
Pierdere mare pentru Dinamo la baraj! Titularul care ratează prima manșă

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști”

Antrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt neplătiți de două luni, iar de Paști am mers acasă fără 5 bani. Nu se procedează așa. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere. 

Când s-a intrat în insolvență am renunțat la trei salarii restante, nu m-am înscris la masa credală, ni s-a spus că vom fi plătiți la zi”, reclamă foarte supărat Gheorghe Mihali, antrenorul formației de juniori Dinamo U19, calificată în semifinalele Ligii Elitelor.

Borcea dat exemplu

Fostul internațional în vârstă de 56 de ani ar vrea să fie mai multă unitate la Dinamo și i-a transmis un mesaj lui Răzvan Zăvăleanu în acest sens.

„Am apucat și alte timpuri grele la Dinamo. Domnule Zăvăleanu, vă spun eu cum se proceda când Cristi Borcea avea probleme cu banii de salarii. Ne aduna pe toți și ne spunea: «Avem 20 de lei, îi împărțim la toți, jucători, antrenori și toți ceilalți angajați din club»

Înțeleg problemele, e OK să fie liniștiți jucătorii de la echipa mare înaintea barajului, toți depindem de echipa mare, dar să spunem realitatea. Să fim sinceri, să acceptăm că sunt probleme. Sunt îndreptățit să vorbesc, am jucat și eu șapte ani pentru Dinamo”, a declarat Mihali, fundaș cu 31 de selecții la naționala României, cu care a participat la CM 1994 și Euro 1996.

Probleme cu antrenamentele

Din cauza crizei financiare, echipele de juniori nu s-au mai putut pregăti săptămâna trecută pe terenul de la Granitul. Dinamo a întârziat plata utilităților, iar situația a fost deblocată vineri.

Astfel, echipa U19, pregătită de Mihali, a putut juca sâmbăta trecută pe sinteticul din cartierul Pantelimon turul semifinalei din Liga Elitelor, cu U Cluj, scor 2-1. „În perioada în care nu ni s-a permis să ne antrenăm la Granitul, am fost primiți la Săftica. Pe sintetic. Acum, pentru meciul retur, de la Cluj, am fost lăsați să facem câteva antrenamente pe iarbă. Băieții nu au promisă nicio primă dacă se califică în finală. Joacă pentru ei”, a explicat Mihali problemele cu care se confruntă juniorii dinamoviști.

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”
Mihali a fost unul dintre cei mai importanţi stoperi ai lui Dinamo în anii '90

175 de meciurişi 17 goluri în Liga 1 a strâns Mihali în tricoul lui Dinamo în două perioade 1991-1995 şi 1998-2001

4 trofeea cucerit Mihali cu Dinamo: două titluri de campion (1992, 2000) şi două Cupe ale României (2000, 2001)

Zăvăleanu a negat

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a negat în urmă cu câteva zile informațiile GSP, potrivit cărora anumiți angajați din cadrul clubului sunt neplățiți. 

„Salariații de la Săftica sunt cu banii la zi! Situația e una dificilă, dar nu mai dificilă decât la alte cluburi din România. Facem demersuri ca să fie bine, oamenii să fie plătiți. Da, au fost întârzieri, dar la salariul trecut, am vrut să ne lămurim, era o întârziere de o săptămână-două. Și dacă există probleme, trebuie să tragem umăr la umăr, să le rezolvăm. Nu-i lăsăm pe oameni pur și simplu. Credeți-mă, totul este în parametri optimi. Nu e un dezastru, nu s-a terminat totul, cum ar vrea unii”, a precizat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
therealreddog33
therealreddog33  •  14 Mai 2022, 10:44
Postat de Sebi Popa pe 11 Mai 2022, 17:11

Esti prost sau asa e felul tau ?

Poți sa îți păstrezi jignirile pt tine. Dacă ai încerca să înțelegi ce am scris, ai vedea ca avem încasări de cel puțin 4 milioane anul asta. Un club care se bate la retrogradare are buget de 2 mi-l. Repet întrebarea - de ce avem probleme financiare, dacă avem dublul bugetului necesar? Unde se duc banii? Cine ii gestionează? Nu cumva "board ul" plus domnii Zavaleanu și Mureșan, puși tot de "board" acolo?!

flosud97
flosud97  •  11 Mai 2022, 19:35
Postat de Sebi Popa pe 11 Mai 2022, 17:11

Esti prost sau asa e felul tau ?

Nu este prost, omul are perfecta dreptate in tôt ceea ce zice, fa si tu un calcul si ai sa vezi de ce da cu minus in visteria lu minimao, haï incet incet va duceti la matineu, o Romanie intreaga asteapta sa se faca dreptate si ça acest club sa se duca in mamaliga 2

480565775487774
Sebi Popa  •  11 Mai 2022, 17:11
Postat de therealreddog33 pe 11 Mai 2022, 11:27

L-ai uitat pe Tararache, in rest ai perfecta dreptate. Pana nu o sa plece clica asta - care doar "accidental" conduce și programul DDB, unde fanii încă cotizează săracii - nu o sa ne fie bine. Se dau salvatori ai clubului, în realitate nu știe nimeni unde se duc banii cu adevărat. Pai la o simpla socoteala: 14.000 * 48 Euro plus membrii Elite - lejer 800 mii Euro. Apoi transfer Sorescu 800 mii. Apoi drepturi TV 2 milioane Euro, dacă nu mai mult. Plus bilete, sponsori etc. Se duce lejer spre 4 mil pe an. De ce avem probleme financiare, la banii ăștia?? Poate pentru ca banii nu ajung la club cumva? Întreb pt un prieten..

Esti prost sau asa e felul tau ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează