FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zăvăleanu le dă speranțe mari fanilor lui Dinamo: „Semnăm în scurt timp și anunțăm public”

Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 13:26 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 13:47

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat că discută cu posibili investitori, iar în curând ar putea ca totul să devină oficial.

Zăvăleanu a declarat că persoanele dispuse să investească în Dinamo nu au pus condiția ca echipa din „Ștefan cel Mare” să rămână în Liga 1 la finalul sezonului, deși ar fi preferabil ca acest lucru să se întâmple. Trupa antrenată de Uhrin va juca la barajul de salvare de la retrogradare. „Câinii” au rămas pe locul 14 în Liga 1, cu 22 de puncte, în ciuda victorie cu FC Botoșani, 3-2.

Zăvăleanu anunță că Dinamo va avea investitori noi

„Sunt mai optimist și chiar le-am cerut partenerilor mei de discuții să vorbesc despre ei, fără a-i nominaliza, ca să mai liniștim, să le arătam oamenilor că nu dormim.

Până acum lucrurile au funcționat foarte bine, sper să anunțăm public în scurtă vreme despre cine este vorba și să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să deconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiție obligatorie că Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie așa.

Discutăm strategii cu acești domni, dar nu o să pot deconspira nimic. Dinamo trebuie să iasă bine din acest business. Le-am oferit o echipă cu o tradiție extrem de importantă în fotbalul romanesc și cu performanțe extraordinare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Playsport.

Ionuț Rada, despre situația de la Dinamo: „Se chinuie tare, îi chinuie și pe suporteri”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, 3 victorii consecutive după un an! Cine s-a evidențiat la Botoșani

Dusan Uhrin, laude pentru jucătorii săi după victoria de la Botoșani: „Am avut o atitudine foarte bună” + cum comentează eliminările lui Pierret și Grădinaru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
creeperno115
creeperno115  •  07 Mai 2022, 22:35

Degeaba e proprietar ca dupa insolventa DDB preia actiunile prin imprumuturile de 2,5 milioane euro si vor cedate la noul investitor

paolo13
paolo13  •  07 Mai 2022, 19:30
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 07 Mai 2022, 14:18

Primul care se va bucura va fi Serdean. Asta nu a mai avut un costum bun de la ultimul cutremur.

Important e ca sarantocul este proprietarul clubului.

boierasul
boierasul  •  07 Mai 2022, 18:44
Postat de valyomanyd pe 07 Mai 2022, 15:50

Domnul Raureanu nu e acela care a anuntat ca de Luni toti angajatii ( mai putin jucatorii) de la Dinamo vor intra in somaj si ca vine apocalipsa ?:)))

Nu știu cine este acest.... jurnalist ( nu urmăresc Digi 24) dar din ce scrie cred ca este fan Pinocchio))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează