FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - FC VASLUI 3-2

Coman: "Ce prime mărite? Noi avem prime pe obiectiv, nu pe victorie"

Dani Coman, portar Rapid
Dani Coman, portar Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 00:48

Daniel Coman, portarul celor de la Rapid Bucureşti, a vorbit despre victoria obţinută în returul semifinalelor Cupei României, 3-2, cu FC Vaslui, victorie care le-a adus calificarea în finala competiţiei.

"A fost un meci dificil, pentru că şi ei şi-au dorit victoria la fel de mult ca şi noi. Domnul Copos ne măreşte primele? Care prime? Noi jucăm în fiecare competiţie pe prime de obiectiv şi e normal să fie cît mai mari", a declarat Coman pentru sportro.

Citeşte şi: FOTO Rapid - FC Vaslui 3-2 » Giuleştenii obţin o calificare nebună şi sînt iar în finala Cupei după 5 ani!

Portarul rapidist a comentat şi despre incidentele care au avut loc la finalul partidei: "Nu a fost nici o bătaie la vestiare, s-au bătut vasluienii între ei. Noi eram acolo doar să vede cine cîştigă, până la urmă a cîştigat Rapid. În campionat, nu mă interesează ce prime au rivalele, ce rezultate au, important este ce facem noi. Am vrea doar ca şefii să fie mai aproape de noi", a adăugat Coman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  13 Aprilie 2012, 00:31

ierea o vreme cand fotbalistu era bucuros sa castige meciu. Azi, fotbalistu e fericit sa nu fie concediat daca pierde meciu si barosanu de patron are toana sa mai de afara pe cineva la furie ca valiza lui nu si-a atins tinat. Asta e comedia fotbalului modern in Romania: furie de la furaciosi!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează