FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL

Costin Ștucan și Alin Buzărin discută la GSP LIVE Astra Giurgiu - Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 18:20

Costin Ștucan îl are invitat pe Alin Buzărin, editorialist GSP. Cei doi discută despre finala Cupei României, dintre Astra Giurgiu și Viitorul, câștigată de jucătorii lui Hagi cu 2-1, după prelungiri.

TOTUL despre Astra - Viitorul 1-2

 

Suntem live! Cupa e la Ovidiu și CSU Craiova merge în Europa. Costin Ștucan și Alin Buzărin analizează partida de la Ploiești la GSP LIVE. Rămâneți alături de noi pentru cele mai noi reacții de la stadion. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct!

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 25 mai 2019

Final regulamentar Astra Giurgiu - Viitorul 1-1

 

Suntem live! Avem prelungiri la Ploiești și Astra e în 10! Costin Ștucan și Alin Buzărin analizează primele 90 de minute din finala Cupei României la GSP LIVE. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 25 mai 2019

Pauză Astra Giurgiu - Viitorul, 1-0:

 

Suntem live! Costin Ștucan și Alin Buzărin analizează împreună prima repriză a finalei Cupei României. Astra conduce la Ploiești după reușita lui Alibec. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 25 mai 2019

 

Înainte de Astra Giurgiu - Viitorul

 

Suntem live! Costin Ștucan și Alin Buzărin analizează împreună finala Cupei României dintre Astra și Viitorul. Rămâi alături de noi pentru cele mai fierbinți reacții de la Ploiești la GSP LIVE. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 25 mai 2019

 

 

FINALA CUPEI ROMÂNIEI: ASTRA - VIITORUL + ce rezultat duce CSU Craiova în Europa

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close