FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB

VIDEO Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial, înainte de CS Hunedoara - FCSB » Imagini exclusive

Zeci de fani hunedoreni au fost prezenți la antrenamentul oficial dinaintea disputei cu FCSB, din „șaisprezecimile” Cupei României.
Zeci de fani hunedoreni au fost prezenți la antrenamentul oficial dinaintea disputei cu FCSB, din „șaisprezecimile” Cupei României.

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 21:29 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 21:34

Zeci de fani hunedoreni au fost prezenți la antrenamentul oficial dinaintea disputei cu FCSB, din „șaisprezecimile” Cupei României. 

  • CS Hunedoara - FCSB se joacă miercuri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+.

Hunedoara este în sărbătoare. Peste 6.000 de spectatori vor asista la meciul cu FCSB, din Cupa României, o prezență record pentru ultimii 15 ani. Cererea a fost mult mai mare, dar vânzarea biletelor a fost sistată, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Ultrașii hunedoreni și-au făcut apariția la antrenament oficial al lui Florin Maxim, susținut marți seară, și au creat un spectacol pe cinste. Au aprins zeci de torțe și le-au oferit un ultim imbold favoriților. 

CS Hunedoara - FCSB, în nocturnă

Hunedoara se transformă pentru confruntarea cu FCSB. Orașul vibrează din nou, după mulți ani, pentru fotbal. Primăria a pus la bătaie 300.000 de lei pentru o nocturnă mobilă, care să permită disputarea meciului de Cupă în oraș, iar fanii au luat cu asalt casele de bilete.

Doar situația pandemică, orașul fiind în scenariul galben, a sistat cumpărarea biletelor. S-au dat totuși 6.000, număr la care se vor adăuga și minorii ce pot intra gratuit, pe baza unui carnet de elev vizat. Se estimează mai mult de 6.000 de oameni, cu siguranță cel mai mare număr de fani pe stadionul "Michael Klein" în ultimii 15 ani. Și primul meci din istoria orașului în nocturnă.

Atmosferă ostilă pentru FCSB la meciul cu CS Hunedoara

Hunedoara nu este unul dintre orașele în care trupa pregătită de Edi Iordănescu să fie primită bine. Galeria Corvinului este de partea celor de la Steaua în disputa cu echipa patronată de Gigi Becali. 

Fanii hunedorenilor sunt legați de o veche prietenie cu suporterii din Peluza Sud, și ei susținători ai Stelei. Așadar, cel mai probabil FCSB se va lovi de o atmosferă ostilă, așa cum s-a întâmplat și la Arad, cu UTA, o altă echipă prietenă a "militarilor".

Citește și alte știri din Cupa României: 

FOTO Petrolul Ploiești - FCU Craiova 0-1. Mutu respiră! Oltenii câștigă un meci extrem de tensionat și merg în „optimi”

FOTO+VIDEO „Îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'” » Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  22 Septembrie 2021, 19:14

E bine ca hunedorenii au foame de fotbal. Si nu e de neglijat aceasta sansa de a face de rusine fakeul kitschos fc fcsb, onorand astfel statutul de galerie infratita cu Peluza Sud. Asadar, tot ce mai ramane de spus e "Forza Hunedoara!" :))

paolo14
paolo14  •  22 Septembrie 2021, 06:17

Voi sunteti 400! Si aia moldoveni aclimatizati...

regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  21 Septembrie 2021, 22:55
Postat de c23665 pe 21 Septembrie 2021, 22:53

Cât de multi? 2-3?!? Nu cred ca vor fi atat de multi gigei.

S-a trezit CFR-ul sa vorbească de suporteri :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează