FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSIKSZEREDA - CS U CRAIOVA 0-3

CSIKSZEREDA - CS U CRAIOVA 0-3 // Devis Mangia, după calificarea în semifinalele Cupei: „Nu ar trebui să vorbesc despre asta, dar nu e normal” + Italianul îl laudă pe Fortes

Devis Mangia // FOTO: GSP
Devis Mangia // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 21:58

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, a tras concluziile după victoria reușită de olteni în deplasare cu Csikszereda, 3-0, în sferturile de finală ale Cupei României. Tehnicianul italian l-a lăudat pe Carlos Fortes, cel care a debutat în această seară pentru alb-albaștri. 

  • Astra, Viitorul, CFR și Craiova s-au calificat în penultimul act.
  • Semifinalele vor avea loc pe 2-4 aprilie (tur), respectiv 23-25 aprilie (retur), iar tragerea la sorți va avea loc săptămâna viitoare, la o dată ce va fi anunțată ulterior.
  • Finala este programată în data de 2 iunie.

„Sunt mulțumit și fericit, jucătorii au avut o atitudine incredibilă. Eu sunt oaspete în această țară, nu e treaba mea să vorbesc, dar nu cred că e bine să jucăm pe un asemenea gazon. E bine că nu avem accidentați, acest lucru e cel mai important.

Echipa are o atitudine bună în acest an, sunt foarte foarte fericit. Am introdus jucători care au jucat mai puțin, Donkor, Bic, Drăghici, și sunt mulțumit de ei. Fortes a fost la primul meci și a avut o atitudine bună”, a spus Devis Mangia, la TV Telekom Sport. 

„Am jucat foarte inteligent și ne bucurăm foarte mult că ne-am calificat mai departe. Nici la juniori nu am întâlnit un asemenea teren. Nu ne-a fost ușor, știam că vom întâlni o echipă bună, care a eliminat-o pe Dinamo. Nu contează cu cine jucăm, toate echipele sunt foarte valoroase. Și noi suntem valoroși și sperăm să păstrăm Cupa în Bănie”
Radoslav Dimitrov, marcatorul golului Craiovei, la Look Sport

„Cei de la Csikszereda nu sunt de vină pentru starea gazonului, vremea e de vină. Important e că nu ne-am accidentat și că totul s-a terminat cu bine”
Alexandru Mateiu, CS U Craiova

Vezi și: FOTO+VIDEO Craiova nu e Dinamo! Oltenii merg în semifinalele Cupei după o victorie muncită în „mlaștina” de la Miercurea Ciuc » Cum arată careul de ași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2226519377368528
Florin Stancu  •  01 Martie 2019, 22:12

Devis Mangia esti un antrenor cu valoare dar daca il cumperi pe Ionita de la Cfr Cluj ma faci sa-mi schimb parerea de tine pai cu ce sunt mai buni ca noi Cfr-ul si la aia rupe o banca de rezerva in doua,asta e greseala ta daca faci mutarea la noi si rezelvele noastre sunt mai buni ca Ionita sa-ti vezi de treaba ta sa nu faci greseala asta ca nu te mai suport......

1787497927946747
Sorin Stanisel  •  01 Martie 2019, 11:25

Nota bene, jucatorii Craiovei au tratat meciul cu seriozitate. Reprezentantul oficial al FRF NU trebuia sa accepte sa se joace acest meci pe "gazonul" respectiv. Daca meciul era unul strans si nu asistam la o dominare totala a Craiovei am fi vazut picioare rupte si targa non-stop pe teren. Nu ai o suprafata de joc decenta, programezi meciul intr-o localitate din vecinatate unde sunt conditii decente sau pierzi la masa verde cu 3-0. Asa arata normalitatea.

dansy
dansy  •  01 Martie 2019, 09:09

Nu numai Bancu s-a simtit bine ci si Barbut.De cand a intrat a facut spectacol pe banda lui. Felicitari Mangia,felicitari baieti.Trebuie sa batem neaparat Astra Succes!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează