FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSIKSZEREDA - CS U CRAIOVA 0-3

CSIKSZEREDA - CS U CRAIOVA 0-3 // Valentin Suciu se apără în fața criticilor: „Aici am eliminat-o pe Dinamo, de ce să fi jucat în altă parte?”

Csikszereda - CS U Craiova // Sursă foto: Facebook CS U Craiova
Csikszereda - CS U Craiova // Sursă foto: Facebook CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 22:15

Meciul Csikszereda - CS U Craiova 0-3, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, s-a disputat pe un teren impracticabil, dar Valentin Suciu, antrenorul ciucanilor, nu e de acord  cu cei care au criticat gazonul impracticabil.

 

  • Astra, Viitorul, CFR și Craiova s-au calificat în penultimul act.
  • Semifinalele vor avea loc pe 2-4 aprilie (tur), respectiv 23-25 aprilie (retur). Data tragerii la sorți va fi anunțată ulterior.
  • Finala este programată în data de 2 iunie.

 

„Ne-au lipsit 4 jucători determinanți. Nu prea s-a văzut diferența față de Craiova, care e o echipă bună, se luptă pentru câștigarea Cupei și a campionatului. Chiar dacă am pierdut, e un pas înainte, avem foarte multe de învățat după acest meci.

Suntem o echipă mică, ne-am dorit să jucăm pe teren propriu. Am primit propunerea să jucăm la Craiova, dar de ce să facem asta? Meritam să jucăm pe teren propriu, aici am învins-o pe Dinamo”, a spus Valentin Suciu, la Look Sport.

vezi și:

FOTO+VIDEO Craiova nu e Dinamo! Oltenii merg în semifinalele Cupei după o victorie muncită în „mlaștina” de la Miercurea Ciuc » Cum arată careul de ași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  01 Martie 2019, 13:53

Pe gazonul ala ați eliminat Dinamo? :))) dacă gazonul ala era bun 3-0 era prima repriza:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close