FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

CSIKSZEREDA DINAMO // VIDEO Scandal după meci! Ultrașii dinamoviști au mers din nou peste jucători » Cum i-au ironizat

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 22:30

Dinamo a fost eliminată din optimile Cupei României de Csikszereda, formație din Liga a 3-a, care a avansat în sferturi după 3-3 și 9-8 după loviturile de departajare.

Noua umilință bifată de echipa favorită i-a scos din minți pe puținii ultrași dinamoviști prezenți la Miercurea Ciuc. Așa cum s-a întâmplat și acum trei zile, la Chiajna, fanii recalcitranți au venit până în zona autocarului lui Dinamo pentru a le cere socoteală jucătorilor lui Rednic. 

"Facem mii de kilometri pentru voi și vă ascundeți în autocar, în întuneric! Stați cu căștile în urechi și ne ignorați?", le-au strigat fanii jucătorilor care urcaseră deja în autocar.

Suporterii l-au luat în vizor și pe Rednic: "Nea Mircea, facem un amical, 11 contra 11", a fost ironia lansată de aceștia. 

Fanii au scandat și mai multe lozinci îndreptate împotriva jucătorilor: "Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!", a fost unul dintre sloganele dinamoviștilor.

Vezi și: Declarații devastatoare ale lui Mircea Rednic după eliminarea rușinoasă din Cupa României + atac la Grozav

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sl0wcheetah
sl0wcheetah  •  02 Noiembrie 2018, 09:29

sute de km...mii de km... Las-o ca macane. Daca nu va plateste bilet+masa+extra nici in Stefan cel Mare nu veniti la meciuri.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  02 Noiembrie 2018, 06:54

Wow, fanii dinamovisti, ce oameni deosebiți! Și nea mircea, ce caracter! Îi face pe toți prosti și zice că aduce 5 jucători, păi el și Nistor ar trebui să plece primii. Cum să joci când antrenorul te umilește in așa hal? De ce a venit la echipă dacă a văzut cum joacă echipa și că jucătorii sunt slabi? Dacă era vreun antrenor bun rămânea in Belgia, dar e varză!

esperales
esperales  •  01 Noiembrie 2018, 23:19
Postat de merace pe 01 Noiembrie 2018, 23:05

Ultrasii dinamovisti sunt niste ***, nu fani Dinamo! Adevaratii fani isi iubesc echipa si cand pierde. Aia care isi injura propria echipa cand pierde, ***

Vorbesti de aia care au facut zeci de km sa sustina o echipa eliminata de o divizionara C..pai cata rabdare sa ai?Bine tu scrii din fata televizorului de la caldurica...si te numesti suporter...adevaratilor suporteri le pasa de ceea ce se intampla cu echipa pe care o sustin!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează