FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

VIDEO Cum explică portarul lui FCU Craiova faza la care a fost iertat de eliminare: „L-am șters cu latul, dar nu rău”

Gurău a scăpat de eliminare în ultimul moment / FOTO: Cristi Preda (GSP) +9   FOTO
Gurău a scăpat de eliminare în ultimul moment / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 10:12 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 11:13

Ionuț Gurău (24 de ani), goalkeeper-ul celor de la FCU Craiova, a explicat, imediat după remiza cu Dinamo din grupele Cupei României Betano, 1-1, faza controversată în care a fost iertat de eliminare de Horațiu Feșnic.

Eliminat inițial de Feșnic, Gurău a rămas în teren după analizarea fazei în cabina VAR. Portarul juveților susține că faultul său n-a fost atât de intens și că doar „l-a șters cu latul” pe Hakim Abdallah, atacantul malgaș al lui Dinamo.

Noul „principal” din acte al lui FCU, despre egalul chinuit scos cu Dinamo: „Am reglat situația la pauză”
DINAMO - FCU CRAIOVA 1-1
Noul „principal” din acte al lui FCU, despre egalul chinuit scos cu Dinamo: „Am reglat situația la pauză”

Ionuț Gurău, despre faultul la Abdallah: „Cred că l-am șters cu latul”

„A fost un balon în adâncime, am crezut că o să alunece mai tare mingea, dar s-a oprit. Abdallah a ajuns înaintea mea și l-am lovit, dar nu rău, cred că l-am șters cu latul. 

Am văzut că asistentul ridicase fanionul. Domnul Horațiu Feșnic îmi arătase cartonașul roșu, dar s-a ridicat ofsaid și apoi mi-a dat galben”, a punctat Gurău, cel care, inițial, în timpul declarației, l-a încurcat pe Horațiu Feșnic cu Horia Mladinovici. El și-a remediat imediat greșeala. 

A fost o partidă dificilă, așa cum ne-am așteptat. Am făcut o primă repriză modestă spre slabă. În a doua repriză, ne-am mai reglat, am dat acel gol, dar, din păcate, atât s-a putut. Vrem să ajungem cât mai departe și, de ce nu, să ajungem în finala Cupei.

- Ionuț Gurău

Ionuț Gurău a scăpat  de eliminare

În minutul 35, dinamovistul Abdallah a scăpat singur spre poarta craiovenilor, iar Gurău, portarul oltenilor, a atacat mingea cu piciorul foarte sus, lovindu-l în zona stomacului pe atacantul „câinilor”. 

„Centralul” Feșnic i-a arătat cartonaș roșu goalkeeper-ului alb-albaștrilor, după care a așteptat ca faza să fie analizată în camera VAR, întrucât asistentul Valentin Avram a indicat ofsaid. 

Au fost câteva minute bune în care s-a analizat faza, după care, dictându-se ofsaid, s-a anulat cartonașul roșu pentru Gurău, care a fost pedepsit doar cu cartonaș galben pentru o intrare extrem de dură. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Cum a scăpat Gurău de eliminare? Decizie controversată a lui Feșnic în Dinamo - FCU Craiova

Dinamo - FCU Craiova 1-1 » „Câini” mai roșii. Băieții lui Burcă au făcut cea mai bună repriză de la revenirea în elită, însă a fost doar egal pe Arena Națională

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
legio.sud
legio.sud  •  27 Septembrie 2023, 14:20

Bă papagalule , l-ai șters de praf !!!

eugenrc
eugenrc  •  27 Septembrie 2023, 13:56

Am ajuns sa fim luati de prosti de oricine. E de rasu-plansu ce fac arbitrii in fotbalul romanesc si ne mai miram de ce au loc atatea intrari iresponsabile la rupere. Bine ca nu au toti ghinionul lui Dragoș Iancu.

gasperica
gasperica  •  27 Septembrie 2023, 13:17

"cred că l-am șters cu latul".... lasii si lipsa asumarii propriilor fapte... si cind ai lovit cu mina, agresiv, in careu tot asa, crezi sau nu-ti aduci aminte? ma uit la CM de rugby... si normal, se vad diferente, in primul rind de caracter.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează