FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA - U CLUJ

CUPA ROMÂNIEI // Adrian Mititelu, euforic după tragerea la sorți: „Meci de tradiție, vrem pe «Ion Oblemenco!»”/ Șefii lui CS U Craiova i-au dat replica: „Ai liber! Să vedem câți suporteri strânge echipa ta”

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2019 12:40

FC U Craiova, formația din Liga 3 a lui Adrian Mititelu și Eugen Trică, va juca în șaisprezecimile de finală împotriva celor de la U Cluj. Patronul oltenilor solicită ca meciul să se joace pe stadionul „Ion Oblemenco”.

  • Șaisprezecimile Cupei României se vor disputa între 24 și 26 septembrie, într-o singură manșă. 

UPDATE 15:30 

Adrian Mititelu a redactat și a trimis cererea pentru folosirea stadionului. Patronul celor de la FC U așteaptă un răspuns din partea primarului Mihail Genoiu până mâine, la ora 16:00.

CUPA ROMÂNIEI // Adrian Mititelu, euforic după tragerea la sorți: „Meci de tradiție, vrem pe «Ion Oblemenco!»”/ Șefii lui CS U Craiova i-au dat replica: „Ai liber! Să vedem câți suporteri strânge echipa ta”

Știrea inițială

Adrian Mititelu a reacționat printr-o postare pe facebook la câteva momente după aflarea adversarului: „U Craiova - U Cluj, un meci de tradiție între două echipe demne! Vrem să jucam pe Oblemenco! Nu ne pot refuza de data asta!”.

„Ne dorim să jucăm acolo. Maine dimineață formulăm cererea. Decizia Consiliului Local spune că avem dreptul din această fază a competiției. Va fi un spectacol frumos. Se dau deja telefoane ca suporterii să se adune în număr mare. U Cluj - U Craiova e un afiș frumos, cu tradiție. E un adversar accesibil. Atractiv. Ne dorim să trecem mai departe. Ne așteptăm la o peluză plină. Un spectacol în tribună și sperăm și pe teren” - Adrian Mititelu, pentru GSP

Sorin Cârțu e de acord

Cealaltă echipă a orașului, CS Universitatea, se va duela în șaisprezecimile de finală cu divizionara secundă CSM Reșita, în deplasare. Sorin Cârțu nu se pune în calea disputării meciului dintre FC U și U Cluj pe „Ion Oblemenco”.

„Noi oricum nu puteam să jucăm pe teren propriu. FC Universitatea lui Mititelu poate să folosească terenul. Suntem dispuși să folosească tot ce au nevoie, tabelă, celalalte lucruri. Joacă cu Universitatea Cluj, un adversar cu ștaif, cu CV bun, au prilejul să își strângă suporterii la stadion. Din ce știu, regulamentul Primăriei spune că în șaisprezecimile Cupei pot folosi stadionul. Ar fi bine să vedem stadion plin, să vedem câți suporteri au”, a declarat Cârțu la TV Digi Sport. 

Finalul telenovelei?

Tentativele lui Adrian Mititelu de a juca pe arena „Ion Oblemenco” în campionat au fost nenumărate și s-au lovit de fiecare dată de refuzul autorităților. Sătul de răspunsuri negative, Mititelu susține că va construi de la anul în Craiova un stadion nou, de 13.000 de locuri, din banii proprii. Ieri, acesta a prezentat primele imagini 3D cu proiectul.

Zilele trecute, Victor Pițurcă anunțase că nu vede nimic împotriva faptului ca și FC U Craiova să folosească arena „Ion Oblemenco”: 

„Eu sunt de acord în totalitate ca și cealaltă echipă a orașului să joace aici. Această echipă e susținută de suporteri, care și ei au contribuit la aceast stadion. Nu văd niciun impediment. Dacă oamenii își plătesc, nu văd nicio problemă. Ei susțin o echipă, eu alta”.

Totuși, declarațiile „de bine” ale lui Piți mai mult l-au inflamat pe Mititelu, știut fiind conflictul dintre cei doi care a stat la baza dezafilierii Universității în 2011. Finanțatorul oltean nu crede în spusele managerului, afirmând că „dușmanul Pițurcă joacă la cacealma”.

Vezi și:

TRAGERE CUPA ROMÂNIEI // VIDEO Tabloul șaisprezecimilor Cupei » FCSB, norocoasă! CFR Cluj, adversar din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
firaldo
firaldo  •  13 Septembrie 2019, 18:39
Postat de univ_craiova1 pe 12 Septembrie 2019, 21:18

Universitatea e doar una prietene cu abonament! Și e în liga 1:)))) ca se vrea ca nu se vrea întâi sa treacă pe la casierie sa plătească datoriile care le are la primărie și abia atunci ca ceara pomana! :)))

Datorii la primărie?:)))))))))))))

babahuda
babahuda  •  12 Septembrie 2019, 21:23
Postat de univ_craiova1 pe 12 Septembrie 2019, 21:15

Pai nici FC *** dacă avea sanse la Europa după primii 3 ani nu avea voie!

ei pt ca au fost in faliment si sa creat o noua societate ...pt c FC U a fost falimentata and era mititelu sefu .dar a reinfiintat ca si rapid .oricum mititelu are vina de a duce craiova in lig 2-a si dua in faliment .

univ_craiova1
univ_craiova1  •  12 Septembrie 2019, 21:18
Postat de firaldo pe 12 Septembrie 2019, 20:51

Boss nu te duce inutilul.Adica FC U 1948 nu poate juca acolo pentru ca...nu vrei tu...adica tu...ala care il înjură pe Cartu ca a umblat numai cu chestii necurate de când a venit președinte...te rătăci ca am zis ca nu Cartu decide cine joaca pe stadion.Tu esti normal?FC U,FC V,FC X sau FC Y poate juca pe stadion daca plătește indiferent cine e patron...tu înțelegi termenul de "stadion construit din bani publici"?Ba te crucesti ce *** posteaza aici.

Universitatea e doar una prietene cu abonament! Și e în liga 1:)))) ca se vrea ca nu se vrea întâi sa treacă pe la casierie sa plătească datoriile care le are la primărie și abia atunci ca ceara pomana! :)))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează