FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA, TRIUMF ÎN CUPĂ

VIDEO+FOTO Astra se dezintegrează! Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea, în frunte cu Dani Coman: „A fost ultimul meci”

Astra a pierdut finala Cupei României în fața Craiovei, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar), și este la un pas de dezintegrare. +45   FOTO
Astra a pierdut finala Cupei României în fața Craiovei, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar), și este la un pas de dezintegrare.

Articol de , - Publicat sambata, 22 mai 2021 23:12 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 16:16

Astra a pierdut finala Cupei României în fața Craiovei, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar), și este la un pas de dezintegrare. Președintele Dani Coman, directorul sportiv Bogdan Mara și antrenorul Ionuț Badea și-au anunțat plecarea. 

Imediat după eșecul din final Cupei României, Dani Coman a mers în vestiar și i-a anunțat pe jucători că nu va mai continua la Astra. Fostul președinte al giurgiuvenilor nu a luat o hotărâre în privința viitoarei destinații. 

Dani Coman pleacă de la Astra

„Astra încă reprezintă un nume în România. Sunt ferm convins că ne-am fi putut califica în play-off. Astra e ținută în viață pentru Vlad, copilul domnului Niculae. 

Jucătorilor le-am transmis că a fost ultimul meu meci. Decizia era luată mai demult, dar, din respect pentru jucători și domnul Niculae, am decis ca, indiferent de situație, să merg până la final”, a spus Dani Coman, ex-președinte Astra, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Dezertare în masă de la Astra! Bogdan Mara: „Eu termin contractul”

Directorul sportiv Bogdan Mara și antrenorul Ionuț Badea au anunțat, la rândul lor, că vor părăsi echipa imediat după finala pierdut cu Craiova. 

„Băieții merită felicitați pentru atitudine. Astra nu e o echipă de Liga 2. Doar că au fost alte probleme în ultima perioadă care au afectat echipa. E un deznodământ trist. Lucrurile grave ar fi rămas oricum, și dacă am fi câștigat. Era doar o tresărire de orgoliu. Nu știu ce se va întâmpla, domnul Niculae va decide. E păcat că s-a ajuns aici. În condiții normale, Astra lupta pentru play-off. 

Eu am terminat contractul aici. Dani Coman a anunțat că e ultimul lui meci ca președinte. Cred că i-a ajuns și lui. Dacă el nu era, Astra era desființată de mult timp. A făcut tot posibilul să se ajungă măcar la final de campionat”, a spus și Bogdan Mara, ex-director sportiv Astra.

Nu, e o situaţie pe care nu o duc mai departe. Am acceptat pentru Dani Coman, pentru Petre Buduru, dar am făcut-o pentru ei, pentru perspectiva de a salva echipa şi pentru a câştiga Cupa. Dar acum e închis. Dacă ar fi fost garanţii, situaţii stabile, atunci puteam discuta, dar altfel nu cred
- Ionuț Badea, ex-antrenor Astra

FOTO Imagini impresionante din Astra - Craiova, finala Cupei României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+41 FOTO

FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

Astra speră să rămână în Liga 1: „Nu ne dăm bătuți! Luni se judecă”

Prezent la finala Astra - Craiova, Mihăilă a făcut un anunț major în privința viitorului: „Normal că îmi doresc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
3028460067217103
Liviu Terfea  •  23 Mai 2021, 13:33

Sa nu ramana nici Venus din *** ligii 1. Nu o sa planga decat becali dupa ea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodystyle74
bodystyle74  •  23 Mai 2021, 11:50

Acum o luna jumatate,inainte sa intre astra in criza rezultatelor ,acelasi coman declarara sus si tare ca s-au platit salariile, ca sunt doar o luna restanta, ca au luat licenta pt cupele europene si ca astra este ok din toate punctele de vedere, niculae poate dormi linistit in 4mp. Acum dupa retrogradare aflam ca au jucatori neplatiti de 5 luni, ca au datorii catre fostii jucatori, ca budescu si alibec au plecat gratis in contul salariilor neplatite, si ca este greu sa faci performanta fara bani. Pai daca era corect, cu el in primul rand , pleca prin demisie acum 3 luni si nu mai comenta nimic. Asa face un profesionist. Pai ce face astra in liga 2 cu datoriile mari acumulate in liga1? Nu mai sunt drepturi tv ca sa rostogoleasca aceste datorii la anul.

ripensistu
ripensistu  •  23 Mai 2021, 11:31

Sa se desfiinteze odata satelitul asta credincios Astra Giurgiu fosta Astra Ploiesti fara suporteri fara traditie cu patron securist si la inchisoare.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează