FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PROGRESUL - CRAIOVA

Poftă de gol înaintea duelului cu CS Universitatea Craiova, din Cupa României » Ce a făcut Progresul Spartac

Progresul Spartac a eliminat Rapidul din Cupă, iar acum i-a pus gând rău Craiovei
Progresul Spartac a eliminat Rapidul din Cupă, iar acum i-a pus gând rău Craiovei

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 00:49 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 01:09

Progresul Spartac este dintre grupările din Liga 3 care a reușit să pătrundă în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. „Bancarii” pregătesc atent disputa din Bănie, cu CS Universitatea Craiova, programată vineri, de la ora 20.45. 

  • Progresul Spartac - CS Universitatea Craiova poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus;

Trupa antrenată de Andrei Erimia a susținut un meci de verificare cu CS Afumați, scor 6-2. Testul l-a readus în prim-plan pe atacantul Mihai Ion, autor a patru goluri.

Progresul Spartac vrea să producă surpriza cu CS Universitatea Craiova

„Le-am spus jucătorilor că un astfel de meci este o șansă uriașă pentru mulți dintre ei. Dacă învingem Craiova și ne calificăm unii dintre ei pot rămâne chiar de atunci la echipa de Liga 1!”, a declarat Erimia. 

Progresul Spartac se află pe locul 3 în clasamentul seriei 3 din Liga 3, cu 16 puncte, la mare distanță de primele două clasate, CSA Steaua și FCSB 2.

VIDEO. Andrei Erimia, după eliminarea Rapidului din Cupa României

Citește și alte știri despre Cupa României:

FC U Craiova revine pe „Ion Oblemenco”! Olguța Vasilescu a aprobat cererea echipei lui Adrian Mititelu

EXCLUSIV Decizie controversată în Cupa României » Poli Iași - CFR se mută la Cluj: „Încercăm să ajutăm fotbalul românesc!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
aius
aius  •  25 Noiembrie 2020, 21:50

:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează