FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FCSB 0-1

Sepsi - FCSB 0-1 » Florin Tănase a prins aripi după victoria din finala Cupei: „Cel mai bun sezon, anul viitor facem eventul”

Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 22:33 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:42

Florin Tănase (25 de ani) a comentat triumful FCSB din finala Cupei României, scor 1-0 cu Sepsi.

Căpitanul FCSB a câștigat în această seară primul său trofeu cu echipa roș-albastră și speră ca în sezonul viitor FCSB să câștige atât campionatul, cât și Cupa României.

„Acum pot să spun că este cel mai bun sezon al meu aici, pentru că am câștigat primul trofeu. Ne bucurăm, acest trofeu ne va da încredere pentru anul viitor. Atunci va trebui să facem eventul”, a declarat Tănase la Look Sport.

Florin Tănase: „Domnul Vintilă merită o medalie!”

„Tase” a descris primele zile de colaborare cu noul staff tehnic, din care fac parte Toni Petrea și Thomas Neubert, și l-a amintit pe Bogdan Vintilă, antrenorul care a dus echipa în finală.

„Am făcut antrenamente, am făcut ce ne-au cerut, ne-am pregătit bine. Țin să mulțumesc fostului staff, domnul Vintilă ne-a dus în această finală. Cu siguranță merită și dânsul o medalie și o va primi”, a spus acesta.

Vom avea câteva zile libere. Trebuie să ne deconectăm în acele zile, iar când vom începe trebuie să facem o muncă cât mai bună pentru a câștiga campionatul - Florin Tănase, FCSB

Citește mai multe știri despre finala Cupei:

Leo Grozavu pune tunurile pe oficialii FRF și pe arbitraj după eșecul din finală: „Este inadmisibil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
roja__azul
roja__azul  •  23 Iulie 2020, 10:37

Cati ofticosi sunt pe aici!:))

magic4ever
magic4ever  •  23 Iulie 2020, 09:35

Cel mai bun sezon pentru FCSB cand echipa se califica fraudulos in finala cupei dupa ce la folosit pe Vlad care era suspendat si coruptii de la FRF au judecat cu totul altceva decat trebuia judecat,apoi in finala Sepsi nu primeste raspuns inainte finalei in legatura cu unul dintre cei mai buni oameni ai lor si o posibila suspendare similara cazului Vlad si cireasa dupa tort a fost Coltescu care a fost al 12 lea jucator al lui FCSB,nu a dat penalty clar pentru Sepsi,rosu la Cristea si alte faulturi de galben la care a inchis ochii...RUSINE FCSB!

10aripa
10aripa  •  23 Iulie 2020, 09:22

Locul 5 ...cel mai bun sezon!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează