FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FCSB

Sepsi - FCSB 0-1 » Leo Grozavu pune tunurile pe oficialii FRF și pe arbitraj după eșecul din finală: „Este inadmisibil!”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 20:18 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:43

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a comentat înfrângerea echipei sale din finala Cupei României, 0-1 cu FCSB.

Antrenorul covăsnenilor a amintit situația lui Istvan Fulop, care nu a fost inclus în lotul pentru finala Cupei dintre Sepsi și FCSB, din cauza unei hibe a regulamentului. Cei de la Sepsi nu au primit o confirmare oficială din partea Departamentului Competiții al FRF în legătură cu folosirea lui Fulop,, cel care are două cartonașe galbene, unul cu Astra („optimi") și cu Iașiul (manșa secundă a semifinalelor).

„Am venit după un joc foarte greu la Sibiu, am consumat foarte multă energie. Am avut și probleme de lot, și problema cu Fulop. Este inadmisibil ca acesta să nu poată folosit din cauză că un regulament ambiguu nu ne permite. Am cerut un răspuns de două zile și nimeni nu e în stare să ne ofere un răspuns în România. 

Sunt absolut convins că dacă Steaua (FCSB) ar fi pierdut meciul, ar fi făcut contestație (n.red. în cazul în care Istvan Fulop ar fi fost utilizat). FCSB a fost superioară, au jucători cu calitate și s-a văzut prospețimea. Nu pot să spun că nu au meritat”, a declarat acesta la finalul partidei, la Look Sport.

Leo Grozavu: „Stupidă eliminarea!”

Leo Grozavu a criticat eliminarea lui Bouhenna, care a primit două cartonașe galbene în doar 3 minute (77 și 80).

„Stupidă eliminarea din punctul meu de vedere, dar și ușor acordată. Și noi la Clinceni am avut o asemenea tragere și nu am primit nimic. Un lucru stupid făcut de apărătorul nostru, nu avea voie. Înainte de meci li s-a atras atenția, știau ce trebuie să facă, dar astea sunt lucruri pe care nu mai poți să le controlezi”, a declarat antrenorul.

Campionatul este compromis. Nu o sa mai existe niciun fel de timp liber pentru acești jucători. Nici nu știm dacă transferăm, pe cine transferăm, să vedem dacă ne vom adapta - Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Citește mai multe știri despre Cupa României:

VIDEO Greșeli inexplicabile, în lanț, la golul celor de la FCSB! Cadoul primit de roș-albaștrii

Cupa României are 3 câștigătoare » Cum e influențată lupta la titlu și de ce a declanșat FC Botoșani sărbătoarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  23 Iulie 2020, 10:27

Coltescu daca nu e primadona si nu elimina jucator sau jucatori nu e sanatos . Practic strica fiecare meci . Nu el trebuia desemnat pentru o finala de cupa , sunt arbitri mult mai echilibrati.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  23 Iulie 2020, 08:39

Un meci echilibrat 65 de minute,dupa care golul a facut dezechilibrul cu ajutorul lui Coltescu -virusul lui SEPSI OSK in acest campionat-ne sanctionand ofsaidul din momentul pornirii atacului din care s-a marcat golul si datorita cartonasului rosu,aratat la un meci plin de fair play.SEPSI OSK nu trebuie sa aplece capul,a facut fata cu brio unei finale de altfel frumoasa,fara evenimente nesportive.Felicitari SEPSI OSK !

mdg1
mdg1  •  23 Iulie 2020, 00:37

Bai băiatule, ai trimis solicitare de doua zile când știai de minim 2 săptămâni ca ai problema asta. Deci despre ce vorbim? Oamenii care trebuiau sa se ocupe de echipa nu au făcut-o cum trebuie. Către despre faptul ca FCSB ar fi depus contestație, din ce înțeleg e fix problema pe care au avut-o ei în meciul cu Dinamo. Deci dacă s-a luat decizia în favoarea FCSB pe o speță identica, de ce nu ar fi fost la fel și acum? Plus ca, sigur, dacă juca Fulop nu ați mai fi fost sleiti de puteri din minutul 60,ci din minutul 65. Altceva domnule.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează