FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

SEPSI - FCSB 0-1. Cupa României are 3 câștigătoare » Cum e influențată lupta la titlu și de ce a declanșat FC Botoșani sărbătoarea

Cum e influențată lupta la titlu și de ce a declanșat FC Botoșani sărbătoare
Cum e influențată lupta la titlu și de ce a declanșat FC Botoșani sărbătoare

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 21:21 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 22:45

FCSB a câștigat Cupa României, după o finală cu Sepsi, scor 1-0. FC Botoșani și CFR Cluj ar putea profita de asta, dacă pandemia de coronavirus va permite terminarea campionatului pe teren.

FCSB a câștigat Cupa României și a făcut fericite alte două formații din Liga 1. Prima este FC Botoșani. Moldovenii și-au asigurat prezența în ediția următoare de Europa League. Cum trupa lui Becali e deja calificată datorită Cupei, ultimul loc european din play-off le revine moldovenilor. Astra și Gaz Metan, chiar dacă ar termina pe locul 3, nu au licență pentru cupele europene.

Veste bună și pentru CFR

A doua formație care s-ar putea bucura de triumful FCSB este CFR Cluj, asta dacă DSP nu o va obliga la carantina, ca pe Dinamo. U Următoarele două meciuri ale CFR-ului sunt cu FCSB și FC Botoșani, iar ambele echipe adverse vor fi atunci in vacanță pentru că și-au îndeplinit deja obiectivul, calificarea în Europa. 

Calcule la titlu în Liga 1

  • Dacă CFR Cluj câștigă meciul cu FCSB, titlul se decide în ultima etapă, pe „Ion Oblemenco”
  • Dacă FCSB câștigă meciul cu CFR, Craiova ar păstra un avans de patru puncte și și-ar permite să piardă meciul direct din ultima etapă.
  • Dacă FCSB și CFR remizează, avansul s-ar reduce la 3 puncte. În această situație, Craiova își permite să piardă meciul cu CFR la diferență de un gol, dar nu mai mult de 2-1, pentru a păstra avantajul meciurilor directe.

Toate calculele sunt făcute în eventualitatea în care ambele obțin același număr de puncte în meciurile din penultima etapă.

Clasament play-off Liga 1:

Programul celor de la CS Universitatea Craiova: 

  • în deplasare cu Astra
  • acasă cu CFR Cluj

Programul celor de la CFR Cluj:

  • în deplasare cu FCSB (restanță)
  • pe teren propriu cu FC Botoșani
  • în deplasare cu Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV. DSP Ilfov a băgat TOT LOTUL lui Dinamo în carantină 14 zile! Cum va continua Liga 1: meciuri cu juniorii sau 0-3 la “masa verde”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
suporterucv
suporterucv  •  23 Iulie 2020, 10:36

CFR-ul va avea de jucat ”doua amicale”, asta e clar !! In ultima etapa se va decide campioana !!

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  23 Iulie 2020, 10:13

Cea mai proasta (oare de la cap vine?!) idee a FRF sa decida jucarea finalei cupei inainte de sfarsitul play-off-ului. Au distrus interesul si sportivitatea finalului de campionat sau au ajutat unele echipe. Prietenii la nevoie se .... revad.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  22 Iulie 2020, 23:20
Postat de Romica Marcut pe 22 Iulie 2020, 22:33

meci de *** ce se bucura mm asa probabil aia spus jiji ca il da afara daca nu castiga nimic .... fotbal de nimic nu o sa ma mai uit ca nu am la ce

e prea greu jocul asta pentru mintea ta ingusta, data viitoare uita te la desene animate, poate acolo pricepi si tu ceva !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează