Comentarii (4)
Andrei Kolozsi  •  23 Iulie 2020, 10:27

Coltescu daca nu e primadona si nu elimina jucator sau jucatori nu e sanatos . Practic strica fiecare meci . Nu el trebuia desemnat pentru o finala de cupa , sunt arbitri mult mai echilibrati.

Tihamér Takó  •  23 Iulie 2020, 08:39

Un meci echilibrat 65 de minute,dupa care golul a facut dezechilibrul cu ajutorul lui Coltescu -virusul lui SEPSI OSK in acest campionat-ne sanctionand ofsaidul din momentul pornirii atacului din care s-a marcat golul si datorita cartonasului rosu,aratat la un meci plin de fair play.SEPSI OSK nu trebuie sa aplece capul,a facut fata cu brio unei finale de altfel frumoasa,fara evenimente nesportive.Felicitari SEPSI OSK !

mdg1  •  23 Iulie 2020, 00:37

Bai băiatule, ai trimis solicitare de doua zile când știai de minim 2 săptămâni ca ai problema asta. Deci despre ce vorbim? Oamenii care trebuiau sa se ocupe de echipa nu au făcut-o cum trebuie. Către despre faptul ca FCSB ar fi depus contestație, din ce înțeleg e fix problema pe care au avut-o ei în meciul cu Dinamo. Deci dacă s-a luat decizia în favoarea FCSB pe o speță identica, de ce nu ar fi fost la fel și acum? Plus ca, sigur, dacă juca Fulop nu ați mai fi fost sleiti de puteri din minutul 60,ci din minutul 65. Altceva domnule.

tutan_camon  •  22 Iulie 2020, 22:58

Nu stii sa pierzi cu demnitate, ai inceput si tu sa te vaiti, in conditiile in care nu ai dat un sut pe poarta. Esti dinamovist cumva?

Comentează