FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TURRIS

CUPA ROMÂNIEI, POPEȘTI - TURRIS 1-2 // VIDEO Erik Lincar, antrenorul momentului în România » Are 15 victorii consecutive: „Chiar nu ne dorim să promovăm!”

Articol de , - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 11:09

Erik Lincar (40 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a adunat 15 victorii consecutive pe banca teleormănenilor. E lider autoritar în Liga 2, iar marți a obținut și calificarea în „16-imile” de finală ale Cupei României. Totuși, spune că nu vrea să promoveze în Liga 1. 

Turris a câștigat marți cu scorul de 2-1 în fața celor de la Popești-Leordeni în Cupă, dar Erik Lincar s-a declarat dezamăgit de jocul elevilor săi.

Vezi AICI detalii despre meci 

„Am avut o primă repriză foarte bună, cu ocazii multe, iar după pauză, băieții mei credeau că s-a terminat meciul în minutul 45. Am suferit foarte mult, sunt dezamăgit de evoluția lor, dar până la urmă este o calificare, iar Cupa rămâne și pentru noi un obiectiv. Vrem să încercăm să depășim performanța anului trecut. Nu ne interesează cu cine vom juca. Important este că vom juca, cel mai probabil, acasă și e important pentru publicul nostru, care vine din ce în ce mai numeros”, a spus Erik Lincar, pentru Gazeta Sporturilor. 

În sezonul trecut, Turris s-a oprit în optimile de finală ale României, când a suferit o înfrângere în fața Craiovei, scor 1-4.

15 meciuri oficiale câștigate la rând

Întrebat dacă știe de când nu a mai pierdut un meci, Erik Lincar a răspuns: „Ultima dată cred că am pierdut cu Alexandria, derby-ul Teleormanului. A fost o înfrângere dureroasă, pentru că la momentul respectiv se apropiau și cei de la Craiova l șase puncte”. 

A fost un 1-2 cu CSM Alexandria, pe 12 aprilie 2019, în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga 3. 

„E bine că anul acesta l-am început cu cele șase victorii, Încercăm să ducem aceste rezultate bune în continuare, dar cu siguranță nu cu atitudinea din a doua repriză a acestui joc”, a completat antrenorul. 

Nu vor să promoveze  

Deși sunt lideri în Liga 2, cu un avans de patru puncte față de CS Mioveni, după șase etape disputate, teleormănenii nu și-au impus ca obiectiv promovarea în prima ligă, pe motiv că nu au infrastructura necesară. Totuși, Erik Lincar promite că echipa sa nu se va da la o parte.

Chiar nu ne dorim să promovăm. Mai sunt 30 și ceva de etape și multe puncte puse în joc. Multe echipe s-au întărit cu jucători foarte buni. Pe noi ne interesează în principal să ne câștigăm jocurile de acasă și în deplasare să punem probleme și să încercăm să aducem puncte și de acolo.  

E clar că nu pot să mă duc în vestiar să le cer jucătorilor să se dea la o parte, dar pentru noi ar fi un efort foarte mare (n.r. promovarea), având în vedere și infrastructura. Capacitatea stadionului nostru este de doar 1.700 de locuri. Eu nu sunt adeptul ideii de a juca în alte orașe, având în vedere că acasă ai publicul lângă tine”, a spus Erik Lincar. 

„Toți adversarii se mobilizează acum”

Pentru Turris urmează meciul din deplasare cu CSM Reșița, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11:00, în fața unui stadion ce se anunță plin, precum la fiecare meci al reșițenilor. Aceștia au vândut toate abonamentele.

„Reșița e o echipă foarte solidă acasă, o echipă cu jucători cu experiență. Vine după trei înfrângeri și va fi supermotivată. Va trebui să fim foarte atenți”, este de părere Erik Lincar. 

Erik Lincar, originar din Oradea, a mai antrenat ca principal Inter Clinceni, Callatis Mangalia, Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS Universitatea Craiova, Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea și Academica Clinceni, iar la Concordia Chiajna și Juventus București (Acum Daco-Getica) a fost secundul lui Marius Baciu. 
 

CUPA ROMÂNIEI, POPEȘTI - TURRIS 1-2 // VIDEO Erik Lincar, antrenorul momentului în România » Are 15 victorii consecutive: „Chiar nu ne dorim să promovăm!”

105 meciuri și 7 goluria bifat Erik Lincar ca mijlocaș la Steaua, în perioada 1997-2002

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, POPEȘTI LEORDENI - TURRIS 1-2 // VIDEO Așteaptă granzii din Liga 1! Turris Turnu Măgurele continuă să uimească sub ochii fiului lui Liviu Dragnea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  11 Septembrie 2019, 12:11

Terris e Clinceni 2 ! Anul trecut aia nu vroiau sub nici un chip sa promoveze :))))))

doomsday2000
doomsday2000  •  11 Septembrie 2019, 12:07

Turris-Oltul Tr. Măgurele - cel mai negru coșmar al lui FeCeRî

thebluestlion
thebluestlion  •  11 Septembrie 2019, 11:57

Dragnea jr ce dosare are?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează