FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Cupa se joacă la Chiajna! » Ilie Stan se răzbună pe Reghe: nu acceptă mutarea meciului cu Steaua pe Naţional Arena

Ilie Stan este în conflict cu actualul antrenor al Stelei.
Ilie Stan este în conflict cu actualul antrenor al Stelei.

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 15:25

Ilie Stan se răzbună după conflictul cu Reghecampf: nu acceptă să mute meciul din Cupa României pe Naţional Arena, aşa cum ar fi vrut Steaua.

Disputa Reghecampf- Ilie Stan continuă. Antrenorul de la Chiajna a refuzat să joace contra Stelei, în Cupa României, pe Naţional Arena, aşa cum îşi doreau roş-albaştrii. Aşa că partida de miercuri se va disputa la Chiajna, aşa cum a fost programată încă de la tragerea la sorţi. Steliştii sperau ca Ilie să accepte propunerea lor şi meciul să se dispute stadionul nou cu care ei au devenit deja obişnuiţi.

Dar Stan a devenit de neînduplecat ca urmare a atacurilor pe care le-a recepţionat în ultimele zile de la Reghe şi de la Mihai Stoica, oficialii din Ghencea supăraţi că "Iliesta" îşi arogase merite pentru forma foarte bună în care se găseşte Steaua. Antrenamentele făcute la începutul anului la Poiana Braşov ar fi secretul pasei bune a echipei, în opinia lui Stan. "Sînt fantezii", crede MM, în vreme ce Reghecampf a dat un exemplu mai clar: "E ca şi cum aş spune eu că Steaua va trăi doi ani de acum înainte din cantonamentele mele din Austria! E imposibil aşa ceva!".

Cearta pe subiectul "al cui e meritul pentru capacitatea fizică a steliştilor?" a prins-o şi pe Anamaria Prodan. Nevasta lui Reghecampf are o soluţie mai simplă pentru a-l pedepsi pe Stan: "Dacă aş fi soţia lui Ilie, l-aş da afară din casă după comentariile pe care le-a făcut el! Cum poate să spună că e meritul lui pentru forma bună a echipei? A fost prea mare fotbalist ca să zică aşa ceva!".

"Mă deranjează cu atît mai tare declaraţiile lui Ilie Stan cu cît ştiu că sînt vorbele unui om care se pricepe la fotbal. De aceea nu înţeleg de ce spune ce spune" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

5.123 de locuri are stadionul din Chiajna, pe care Ilie Stan insistă să joace meciul cu Steaua, din "optimile" Cupei României, de peste zece ori mai puţine scaune decît pe Naţional Arena

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Rusescu, pus în gardă
Gigi Becali a încercat să găsească o explicaţie pentru faptul că Raul Rusescu n-a fost selecţionat pentru "dubla" cu Turcia şi Olanda. "El a fost chemat la lot data trecută, a intrat cu Andorra şi n-a convins. Dacă faci asta cu Piţurcă, n-ai şanse să rămîi, acolo trebuie să mergi şi să joci din prima bine! Cu Piţurcă nu te joci deloc", a spus Becali. Rusescu (24 de ani) a marcat 7 goluri în actualul campionat, fiind golgeterul Ligii 1 alături de Marius Niculae.

Duckadam: "Mi-a fost dat un braţ nou"
Preşedintele de imagine al Stelei a părăsit ieri salonul Spitalului Floreasca, la o lună după ce a fost operat. "Faptul că îmi simt braţul ca fiind perfect înseamnă că operaţia a reuşit. Îi mulţumesc domnului doctor pentru măiestria de care a dat dovadă fiindcă nu era o intervenţie simplă, dimpotrivă! Practic mi-a dat un braţ nou. De aici înainte voi avea foarte multe restricţii, practic viaţa mi se va schimba în proporţie de 70 la sută", a declarat ieri Duckadam, vizibil slăbit faţă de acum două luni

Grigoraş: "E bun şi egalul"
Cu o săptămînă înaintea meciului direct cu Steaua, Petre Grigoraş anunţă care e obiectivul formaţiei sale: "În primul rînd vreau să jucăm fotbalul pe care îl ştim şi împotriva Stelei, care a arătat foarte bine în acest start de sezon. Îmi doresc un rezultat pozitiv, care poate însemna şi un egal". Grigoraş şi-a dus echipa într-un cantonament de o săptămînă la Sibiu. Pandurii - Steaua se va disputa duminica viitoare, de la 21:30.

Gigi refuză Franţa
Patronul Stelei a spus ieri că nu se pune problema să accepte o eventuală ofertă de la Marseille. "Poate să vină şi Platini, şi preşedintele Franţei, chiar şi toată Franţa, Chipciu nu va pleca de la Steaua! De fapt, nu va pleca nici un jucător, nu doar Chipciu, pentru că avem de luat un titlu şi de realizat lucruri mari în Champions League", a spus Becali. Chipciu (23 de ani) a venit la Steaua la începutul anului în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
liviuzt
liviuzt  •  14 Octombrie 2012, 14:37

WALHALLA sper sa castige CHIAJNA asa ca sa muriti voi de ciuda sa asteptati editia viitoare sa faceti event-ul (poate) ca de campionat mai aveti 23 de meciuriasa ce e greu tare .Mai bn voi stelistii ati fii mai rezervati voi suporterii macar ca REGHE,MM si ciobanu' nu pot si nu mai visati cai verzi pe pereti ca poate da dracii in Pandurii si se razbuna pe voi dupa ce le-am dat noi 3 boabe si Petrolul 4:))).Voi nu sunteti BARCELONA sa puteti spera la titlu din prisma avansului.12 pct = infrangere cu PANDURII( 2 meciuri),DINAMO(2 meciuri),VASLUI si CFR sau RAPID asta doar contra-candidate sa nu uitam de PETROLUL,ASTRA si mai pot fii si surprize Medias, Bistrita,Chiajna ce zici e bn domnu e bn?

walhalla
walhalla  •  14 Octombrie 2012, 09:28
Postat de domana pe 13 Octombrie 2012, 19:21

INTREB BANI PE BILETELE DE LA MECI NU LE INCASEAZA CHIAJNA DACA DA ATUNCI ILIE A GRESIT MACAR INCASA MULTI BANI ASA NICI BANI NICI CALIFICARE PACAT ILIE STAN A FOST UNA DIN REZERVELE DE LA STEAUA CARE CA FOTBALIST MI-A FACUT O IMPRESIE EXCELENTA INTOTDEAUNA ERA PREGATIT SA DEA SUTA LA SUTA RANDAMENT CAND INTRA PE TEREN PACAT

Daca tot iei batataie, macar sa castigi si tu ceva bani in plus...

walhalla
walhalla  •  14 Octombrie 2012, 09:26
Postat de tigruzzu pe 14 Octombrie 2012, 06:51

Păi, bre, doar n-o fi prost Ilie Stan să accepte ce-i cer strigoii ăia! Chiajna a avut noroc să joace acasă. Oriunde în altă parte ar fi în deplasare. Deci, nu e vorba de nici o răzbunare. Ci doar de faptul că Iliesta nu e prost.

N-au bani de autobuz sarmanii...Oricum se va juca la tara, la aer curat.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează