FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - U CLUJ 1-3

Daniel Oprița îi răspunde acid lui Alexandru Chipciu: „Are gura mare, vorbește foarte mult! Îl anunț că Steaua are echipament ca Real Madrid”

Antrenorul Stelei, Daniel Oprița (42 de ani), i-a răspuns lui Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul lui U Cluj.
Foto: Facebook @ Steaua București
Antrenorul Stelei, Daniel Oprița (42 de ani), i-a răspuns lui Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul lui U Cluj. Foto: Facebook @ Steaua București

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 20:23 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 20:46

Antrenorul Stelei, Daniel Oprița (42 de ani), i-a răspuns lui Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul lui U Cluj, după ce fostul jucător de la FCSB a spus, la finalul partidei din Ghencea, din grupele Cupei României, 3-1 pentru ardeleni, că formația din Liga 2 nu are nimic în comun cu Steaua. 

Joi după amiază, Steaua a fost învinsă în prima etapă a fazei grupelor Cupei României Betano de Universitatea Cluj, 1-3. La finalul meciului, Alexandru Chipciu, mijlocașul „studenților”, a răbufnit la adresa Stelei, enervat fiind și de faptul că a fost fluierat și înjurat de ultrașii roș-albaștrilor pe parcursul partidei. 

Surpriza lui Burcă pentru meciul cu Oțelul: a mai jucat doar 7 minute tot sezonul!
OȚELUL - DINAMO
Surpriza lui Burcă pentru meciul cu Oțelul: a mai jucat doar 7 minute tot sezonul!

Daniel Oprița, tehnicianul „militarilor”, îl sfătuiește pe Alexandru Chipciu să nu mai aibă astfel de ieșiri, având în vedere că este înjurat pe mai multe stadioane, nu numai în Ghencea. 

Daniel Oprița îi răspunde lui Alexandru Chipciu

„Nu am auzit ce a spus Chipciu, se discută și pe la noi de lucrul ăsta foarte mult. Nu vreau să discut despre ce a spus Chipciu. Ar trebui să discute de alte lucruri Chipciu. 

Adică eu am văzut că vorbește foarte mult Chipciu. Are ieșiri care nu sunt cele mai bune. Așa-l sfătuiesc eu pe el. Are alt statut, trebuie să vorbească despre ce se întâmplă pe teren, nu în afara lui.

Așa îl sfătuiesc eu. E problema lui”, a afirmat Daniel Oprița, conform Playsport. 

Daniel Oprița, antrenor Steaua: „Eu știu că și echipamentul lui U Cluj e de linie”

Tehnicianul Stelei a mai comentat și afirmația lui Alexandru Chipciu conform cărora echipamentele Stelei sunt unele fake (n.r. - false). Daniel Oprița a ținut să precizeze faptul că echipamentul roș-albaștrilor este produs de aceeași companie ca cel al lui U Cluj. 

„Firma sau cel care ne trimite nouă echipamente e cel care le trimite și lor. Înseamnă că echipamentul lor e la fel ca al nostru. Tot Florin Lovin l-a trimis și pe al lor.

Eu știu și echipamentul lor, e de linie. Al nostru e făcut doar pentru Steaua, ca să-l informez pe Chipciu. Nu e înjurat doar la noi, e înjurat pe mai multe stadioane, și eu am fost. Uneori, nu e inspirat în ce vorbește. 

Dacă are gura mare și vrea să intre în conflict, e problema lui. A durat să ne fie făcut echipamentul. Cum are Real Madrid, așa-l avem și noi, ca să-l anunț”, a mai adăugat Daniel Oprița. 

VIDEO. Alex Chipciu a răbufnit la adresa Stelei: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, dacă era așa când eram copil, nu mai țineam cu ei”

Citește și: 

Victor Angelescu îi răspunde lui Gigi Becali: „Sunt convins că nu gândește așa, declarațiile nu sunt reale”

Gheorghe Hagi, ferm la conferința de presă: „Acesta este obiectivul nostru, punct!” + Ce spune despre duelul cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
demostene1
demostene1  •  01 Octombrie 2023, 12:38
Postat de John.Wick pe 01 Octombrie 2023, 00:40

Ce frustrare prostea? Râde tot site-ul că ți-am dat-o :)))

Mentalitate de sat cu turnulețe, tipic pentru 10sb-isti. Ai inceput sa arunci cu litere fara să mai înțelegi ce înseamnă, ce patetic haha

John.Wick
John.Wick  •  01 Octombrie 2023, 00:40
Postat de demostene1 pe 30 Septembrie 2023, 18:43

Deja nici nu mai știi să vorbești de frustrare

Ce frustrare prostea? Râde tot site-ul că ți-am dat-o :)))

demostene1
demostene1  •  30 Septembrie 2023, 18:43
Postat de John.Wick pe 30 Septembrie 2023, 15:46

Haidi tu, se vede că esti cskaker și dedesprebist. Da noi ne râdem, când te faci de râs :)

Deja nici nu mai știi să vorbești de frustrare

Vezi toate comentariile (47)
Comentează