FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT

Decizie importantă luată de autoritățile sibiene, după ce FC Hermannstadt s-a calificat în optimile de finală ale Cupei

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 16:29

FC Hermannstadt, liderul eșelonului secund, a eliminat-o pe FC Voluntari, deținătoarea trofeului, în "16-imile" Cupei României, 1-0 în prelungiri,  după o realizare de excepție a lui Răzvan Dâlbea.

Cel mai experimentat om al gazdelor, ajuns la 36 de ani, a trimis direct în vinclu, de la 25 de metri, lăsându-l fără replică pe portarul advers Petrariu.

"Am mai marcat goluri spectaculoase dar acesta a fost, parcă, cel mai important pentru că ne-a adus o frumoasă calificare. Pentru noi parcursul în Cupă este un bonus în condițiile în care principala miză este promovarea în Liga 1. Ne așteaptă o serie de meciuri grele, în continuare, dar suntem pregătiți să readucem Sibiul în primul eșalon valoric", a declarat Dâlbea.

Și oficialitățile din Sibiu văd parcursul excelent al trupei antrenate de Alexandru Pelici și vor demara, în cel mai scurt timp, lucrări de anvergură la stadionul Municipal pentru ca arena să poată găzdui echipa, în cazul fericit al promovării, în condiții bune pentru primul eșalon competițional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1109193515815929
Calm Arius  •  27 Octombrie 2017, 09:47

CAM ASA ESTE DIN PACATE! NE PUNEM DREPT COROANA ZOAIELE PE CARE ALTII NI LE-AU ARUNCAT IN CAP! NEDEMN CE "HERMANNSTADT'? CE REPREZINTA..PENTRU ROMANI?

mandpv964
mandpv964  •  26 Octombrie 2017, 22:05

Imposibil sa le scoti unora din cap mentalitatea de iobagi! Bai amaratilor, hermannstadt???? Pai in burgul ala medieval stramosii hermannsdtanenilor de azi (na, ca mi -am innodat limba!!!) nici n -aveau voie sa locuiasca! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează