FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - DINAMO 1-0. Dennis Man, despre plecarea în Premier League: „Mi-ar trebui un timp de acomodare”

Dennis Man, dorit în Premier League
Dennis Man, dorit în Premier League

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 22:23 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 22:55

FCSB a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalei Cupei României (3-0 în tur). Golul a fost marcat de Adrian Petre în minutul 2, cel mai rapid din „era FCSB” (Detalii AICI). 

Dennis Man (21 de ani) a fost urmărit de reprezentanții lui Norwich, iar extrema vicecampioanei e pregătită d e o mutare afară. 

  • Finala Cupei României are loc pe 22 iulie, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”
  • În cealaltă semifinală se înfruntă joi Sepsi și Poli Iași. Covăsnenii au câștigat turul cu 5-1.

„Discuții au fost și vor mai fi. Eu trebuie să fiu cu capul aici și să îmi ajut colegii. Dacă Dumnezeu mă ține sănătos și voi reuși să mă transfer, va fi bine. Mi-ar trebui un timp de acomodare în orice campionat, așa cum ne-ar trebui tuturor fotbaliștilor din România. Eu încerc să mă pregătesc de la un antrenament la altul cât mai bine, iar când fac pasul în altă parte, sper să joc la fel de bine”, a declarat Dennis Man la Look Sport.  

Dennis Man, relație specială cu Vintilă

Bogdan Argeș Vintilă are zilele numărate la FCSB, cel puțin în postura de antrenor principal. Gigi Becali a confirmat că e în discuții cu mai multe persoane pentru a-l înlocui. Dennis Man a comentat situația: „Nu știu eu astfel de lucruri, conducerea decide. Mister a fost alături de noi de fiecare, noi avem încredere în el. Nu pot să îmi dau eu cu părerea. Cât timp va fi aici, noi îl vom respecta și îl vom asculta”.

VIDEO Ce spune Becali despre transferul lui Man

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo 1-0: 

FCSB - DINAMO 1-0. Gigi Becali a lăudat doi jucători: „Dacă eram în locul englezilor, pe el îl luam”

Un nou tânăr ghinionist în tabăra „câinilor”: se pregătea să intre, însă arbitrul a fluierat finalul + Progres: Borcea a jucat 2 minute azi! :D

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ipsilante
ipsilante  •  10 Iulie 2020, 20:30

Baiatul asta chiar joaca fotbal si o face bine. Iluziile pe care i le induc, din pacate, Becali si presa, nu sunt benefice pentru el. Dintr-un campionat gaunos, neperformant, fara rezultate si trofee, oricat ai fi de fotbalist, sumele mari visate de patroni, sunt doar himere. Daca pana acum au fost ceva vanzari reusite, din cauza dezamagirii pe care au produs-o, in bloc, cei plecati, pretul de piata a scazut si mai mult. Deci, pentru destinatii in campionatele din vestul Europei, ori ne luam gandul, ori vindem la pret de nimic. Altfel, mergeti baieti in Rusia, Turcia, Cehia, Polonia, China, tarile arabe… Cam asta e situatia domnule Becali. FORZA STIINTA!

daniaania
daniaania  •  09 Iulie 2020, 11:25

Povesti lor despre trasferul de milioane, cine il crede? La ora asta se stie ca jucatorii romani nu confirma si se cam iau tepe. Povesti de marketing.

sexilianul
sexilianul  •  09 Iulie 2020, 11:06

dupa tatuaje promite...........

Vezi toate comentariile (10)
Comentează