FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - DINAMO 1-0 » Un nou tânăr ghinionist în tabăra „câinilor”: se pregătea să intre, însă arbitrul a fluierat finalul + „Progres”: Borcea a jucat 2 minute azi!

Marco Ehmann, Dinamo
Marco Ehmann, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 21:50 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 22:48

Marco Ehmann, fundașul central al lui Dinamo în vârstă de doar 19 ani, a fost aproape de a debuta pentru „câini” în meciul cu FCSB din returul semifinalei Cupei României, scor 0-1.

După ce s-a încălzit pe durata reprizei secunde și s-a echipat, fundașul adus de Dinamo în primăvara anului 2018 se pregătea să intre pe teren în prelungirile partidei de pe „Arena Națională”, însă nu a mai apucat să o facă. 

Arbitrul a fluierat finalul partidei, iar tânărul fotbalist nu și-a putut ascunde frustrarea. Acesta a șutat în gol și a gesticulat, fiind îmbunat de antrenorul Adrian Mihalcea, care a mers să dea mâna cu el.

Marco a copilărit în Germania și a făcut junioratul la Dortmund, Freiburg și Karlsruhe. Atunci când a sosit la Dinamo, în primăvară, Ehmann nu vorbea absolut deloc limba română. Dialoga cu colegii în germană și în engleză. Între timp, s-a mai pus la punct cu limba română, cu toate că i-a fost dificil să își găsească o școală.

Tânărul Borcea, schimbat imediat în Clinceni - Dinamo

Valentin Ioan Borcea (18 ani) a trecut și el printr-un moment ciudat în partida dintre Clinceni și Dinamo din play-out-ul Ligii 1, scor 1-3. Mijlocașul a fost trimis titular, însă Adrian Mihalcea l-a înlocuit după doar un minut, din cauza regulii U21. Astăzi, Borcea a fost introdus în minutul 90+1 al partidei, apucând astfel să joace 2 minute. 

„Dacă n-am înțeles când l-a schimbat pe Borcea după un minut, ce să zic azi, după 2? Greșeală de atitudine față de copiii ăștia. De ce îi mai bagi?” 
Helmut Duckadam 

„Cred că a fost o nesincronizare, a vrut să le dea minute, să-i promoveze” 
Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport

FCSB - Dinamo 1-0

Citește mai multe știri despre FCSB și Dinamo:

FCSB - DINAMO. Federația s-a sesizat după materialul de pe GSP.ro » Dinamo nu are nici o șansă de a câștiga la „masa verde”

Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care Moruțan devine căpitanul echipei + cum explică vânzarea lui Man: „Am 7-8 milioane bani spălați, vreau să îi remurdăresc!”

Lovitură pentru Adi Mihalcea! Sezon încheiat pentru un jucător important

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  09 Iulie 2020, 10:45

Mai idiot ca Mihalcea, nu am vazut . Faci schimbari in minutele de prelungiri ca si cum ti-ai bate joc de jucatori. Si la interviu spui ca ai jucat cu Borcea ,ca sa te scoti!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  08 Iulie 2020, 22:32

Trist ba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează