FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care Moruțan devine căpitanul echipei + cum explică vânzarea lui Man: „Am 7-8 milioane bani spălați, vreau să îi remurdăresc!”

Gigi Becali, înainte de FCSB - Dinamo
Gigi Becali, înainte de FCSB - Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 20:06 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 21:26

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a vorbit despre posibilele transferuri ale unor nume importante de la echipă și a motivat dorința de a-l face căpitan pe Olimpiu Moruțan (21). În acest moment, lider în teren e Florin Tănase.

Becali a decis ca Moruțan să devină căpitanul echipei pentru că este „cel mai valoros” fotbalist de la FCSB. Astfel, patronul roș-albaștrilor speră să îi crească cota tânărului mijlocaș.

„Eu fac altfel decât alții. Ei pun căpitani jucătorii cu experiență, mai bătrâni. La mine e vorba despre bani. Pe Moruțan sper să iau mai mulți bani, așa că el e căpitan. Cel mai valoros după părerea mea e Moruțan, n-ați văzut? Mi-a zis și Mirel (n.red. selecționerul Mirel Rădoi): «Nașule, dacă Moruțan joacă, le ia fața tuturor!». El e cuminte, are bun-simț, e altceva (n.red. față de Rădoi). Vreau să îl fac căpitan, îmi place mie de el”, a spus Becali înainte de FCSB - Dinamo.

Gigi Becali: „Vreau să remurdăresc banii”

Finanțatorul vicecampioanei a vorbit și despre posibilul transfer al lui Dennis Man în Anglia. „Extrema” roș-albaștrilor este dorită de Norwich, ultimul loc din Premier League. 

Clubul englez a trimis doi reprezentați la meciul de Cupă din această seară pentru a-l monitoriza pe Man. Conform informațiilor GSP, persoanele trimise de către clubul englez sunt Danny Webber și Michael Embra, cei doi fiind trecuți pe lista stewarzilor.

„Acum mă interesează să iau banii pe Man. Azi la meci, mâine negocieri la «palat». Dacă nu sunt dispuși să dea 15 milioane, atunci să nu vină. Eu nu vreau să dau niciun jucător la ora asta, dar având în vedere că sunt 7-8 milioane bani dați, spălați, vreau să îi remurdăresc, să îi iau înapoi adică, să nu mai fie spălați”, a spus Becali.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali explică de ce Olimpiu Moruțan nu apare în lotul pentru derby: „Ce rost are să ne certăm?”

FCSB amână achitarea unei clauze din transferul unui titular: „E clar că Gigi Becali nu mai vrea să dea din banii lui de acasă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
sexilianul
sexilianul  •  09 Iulie 2020, 11:16

la relatiile tale e mare minune sa nu te caute sub unghii fun specialist.......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează