FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB amână achitarea unei clauze din transferul unui titular: „E clar că Gigi Becali nu mai vrea să dea din banii lui de acasă”

Olimpiu Moruțan (primul din dreapta) a reușit 2 goluri și 6 pase decisive în acest sezon +39   FOTO
Olimpiu Moruțan (primul din dreapta) a reușit 2 goluri și 6 pase decisive în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 17:51 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 17:59

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, susține că mai are de primit de la FCSB 85.000 de euro de pe urma transferului mijlocașului Olimpiu Moruțan (21 de ani).

Moruțan s-a transferat la FCSB în vara anului 2018, în schimbul sumei de 700.000 de euro, iar vânzarea acestuia a presupus mai multe clauze speciale. Una dintre ele privește numărul de meciuri disputate de tânărul fotbalist în Liga 1 pentru FCSB. 

Moldovenii au impus plata a încă 100.000 de euro atunci când Moruțan atinge un anumit număr de jocuri în Liga 1, însă Gigi Becali nu a plătit în întregime suma respectivă. Cu 85.000 de euro îi este dator finanțatorul roș-albaștrilor lui Valeriu Iftime, conform spuselor acestuia.

Valeriu Iftime: „E clar că Gigi Becali nu mai vrea să dea din banii de acasă”

„Eu cred că Gigi se va ține de cuvânt și o să îmi dea până la urmă toți banii. Am avut mai multe clauze în contractul pentru transferul lui Moruțan, dar Oli (n.red. Olimpiu Moruțan) a realizat-o doar pe cea cu numărul de meciuri jucate în Liga 1 pentru FCSB. Din 100.000 de euro mi-a dat doar 15.000 de euro, iar apoi a sistat plata.

Prin martie mi-a spus că vom rezolva această problemă după două, trei luni de izbucnirea pandemiei, dar au trecut aproape patru luni. Președintele meu, Anton, a vorbit recent cu Vali Argăseală, iar dânsul ne-a spus că ne dă banii din drepturile TV, dar din februarie nu au mai intrat deloc acești bani. 

Ultima tranșă trebuia virată de mult. Au spus că noi vom primi acei bani când vor intra în club la ei banii din drepturile TV. Acum nu știu ce să zic, Gigi nu stă în 85.000 de euro, dar e clar că nu mai vrea să dea din banii lui de acasă. Sper să o rezolvăm până la urmă”, a dezvăluit Iftime pentru ProSport.

49 de meciuria strâns Moruțan pentru FCSB în Liga 1. Bilanț: 3 goluri și 13 pase decisive

800.000 euroeste cota de piață a lui Moruțan, potrivit transfermarkt.com

FOTO Imagini spectaculoase de la Dinamo - FCSB 0-3, turul semifinalelor Cupei României

+35 FOTO

FCSB - Dinamo, returul semifinalelor Cupei României, match preview

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali explică cea mai stranie mutare făcută: „Păi, care e mai bun ca el?!”

Laurențiu Reghecampf, despre eternul FCSB este sau nu este Steaua: „Pentru mine este echipa de suflet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Iulie 2020, 08:57

Pai da!Ii tine cu pantalonii in vine,pana la meciul direct!Cu ei sau cu Craiova!Daca nu reactioneaza corespunzator la sfaturile cuviosului mafiot...ii mai amana pana la... sfantu asteapta!Sau trimit pe Morutan inapoi!Cat despre comisii...puah!

847153178690789
Ticu Troya  •  09 Iulie 2020, 08:39

Acum trebuie si aprobarea ginerelui , ca sa dai banii astia !!

irldawe
irldawe  •  08 Iulie 2020, 19:04

poc ,stire pt frustrati ,au si intrat ,uite podiumul ,ei sunt ,primii trei !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează