FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali explică cea mai stranie mutare făcută: „Păi, care e mai bun ca el?!”

Gigi Becali e încrezător în Briceag +39   FOTO
Gigi Becali e încrezător în Briceag

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 08:21 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 10:13

FCSB a suprins pe 1 iulie când a anunțat transferul fundașului stânga Marius Briceag (28 de ani), la scurt timp după ce acesta se despărțise de CS Universitatea Craiova.

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat transferul fundașului care nu a bifat niciun meci în acest sezon de Liga 1 și l-a lăudat pe acesta, anunțând că-l va folosi în centrul defensivei.

„Păi, care fundaș central e mai bun decât Briceag în campionatul României? Eu pe Briceag îl bag fundaș central Ghiță, da, e bun. Îmi place foarte mult, dar nu vrea Hagi să discute.

Eu nu dau bani, nu cumpăr jucători. Dacă ajută Dumnezeu vând un jucător. După aceea se schimbă situația. Vreau să îmi scot cele 7-8 milioane de euro, care sunt băgate acum și să mai rămână în club 7-8 milioane. După aia ne apucăm iar de investiții”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

  • Briceag a disputat 68 de jocuri în Liga 1 pentru Craiova, reușind un gol și 5 pase decisive. În actuala stagiune nu a evoluat decât în 3 meciuri, două în Europa League și unul în Cupa României.
  • De-a lungul carierei, Briceag a mai jucat pentru FC Argeș, Râmnicu Vâlcea și FC Voluntari.

 Anul trecut pierdusem 2-3 milioane. Nu am pierdut, ci doar am completat și am ajuns la 7-8 acum. Am împrumutat clubul cu banii ăștia. Dacă se scufundă pământul și nu scot banii ăștia, nu mai dau bani la club
Gigi Becali

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini de la Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupa României

https://panel.onnetwork.tv/v2.12/

Citește mai multe știri despre FCSB:

Culisele duelului pentru putere » MM Stoica a scăpat de Vintilă, dar a pierdut lupta cu familia Reghecampf

FCSB se schimbă din temelii » După mazilirea lui Vintilă, Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man: „Uite așa iau eu 15 milioane”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  08 Iulie 2020, 13:26

Briceag este fundas stinga,nu poate juca fundas central niciodata desi Multescu l-a folosit din lipsa de personal la un moment dat fundas dreapta.Jiji insa face intotdeauna ce il taie capul.

336378437189884
Malus Dacus  •  08 Iulie 2020, 11:45

Brici poate fi vândut pe câteva zeci de milioane. Deja există câteva oferte din campionatele tari ale Europei, să-l cumpere în rate dar mutarea nu se face pt. că Gigi vrea toți banii grămada. Plus procente, evident.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează