FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL, JOI, 17:30, DOLCESPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Derby-ul Ploieştiului dintre Astra şi Petrolul va fi arbitrat de Comănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 13:43

Valeriu Răchită speră să pună capăt seriei de 10 meciuri fără înfrîngere a lui Marius Şumudică la Astra şi să obţină calificarea în faza superioară a Cupei României.

"Sperăm că prin ambiţia şi prin dăruirea de care vom da dovadă în acest joc să ne mulţumim suporterii. Va fi un meci dificil, dar ne propunem să mergem mai departe în această competiţie", a precizat Răchită. Managerul Petrolului i-a băgat azi în cantonament pe elevii săi.

În schimb, Şumudică a decis ca jucătorii săi să stea în cantonament toată săptămîna pentru a putea pregăti partidele cu Petrolul, din Cupă, şi cu Rapid, din Liga 1. Fotbaliştii Astrei au rămas în programul echipei după victoria cu Vaslui.

CCA a decis ca derby-ul Ploieştiului să fie condus de Adrian Comănescu. "Centralul" îi va avea ca asistenţi pe Radu Ghinguleac şi pe Valentin Avram.

Partida Astra - Petrolul este programată joi, de la ora 17:30, în direct pe Dolce Sport 2. Un tichet pentru această întîlnire costă 50 de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
lupul46
lupul46  •  27 Octombrie 2011, 09:18

Atat ii duce pe tiganii astia capul. Au pus biletul 50 de lei si le da cate 20 de lei la ciorile alea din zona ca sa zbiere pentru Astra. Niculae...pentru tine urmeaza o mare surpriza! Ai sa dai cat de curand banii pe care ii iei acum pe bilete.

cristian_u
cristian_u  •  26 Octombrie 2011, 23:59

jumulik are pootzaa mica... :))

stvrc
stvrc  •  26 Octombrie 2011, 22:21

sper sa s umple stadionul d petrolisti si sa s califice petrolul.c nesimtiti,sa pui un asa pret.doar,doar o juca petrolul fara suporteri.o face parte din tactica lui sumudica

Vezi toate comentariile (7)
Comentează