FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 1-0

VIDEO. Dinamo anunță că a bătut palma cu un jucător esențial: „Aproape am rezolvat”

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a analizat victoria cu FCSB, 1-0, din „optimile” Cupei României și anunță că Adam Nemec este foarte aproape de o înțelegere cu oamenii din conducere pentru a continua în „haită”. +36   FOTO
Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a analizat victoria cu FCSB, 1-0, din „optimile” Cupei României și anunță că Adam Nemec este foarte aproape de o înțelegere cu oamenii din conducere pentru a continua în „haită”.

Articol de , - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 23:09 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 23:23

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a analizat victoria cu FCSB, scor 1-0, din „optimile” Cupei României și anunță că Adam Nemec este foarte aproape de o înțelegere cu oamenii din conducere pentru a continua în „haită”.

  • Știm primele 5 echipe calificate în „sferturile” Cupei României: Dunărea CălărașiPetrolul, U Cluj, Dinamo și Chindia.

Toate detaliile despre Dinamo - FCSB 1-0, AICI

Mario Nicolae, declarații după Dinamo - FCSB 1-0 despre...

  • ...meci: „E bucurie mare și în vestiar. Toți băieții sunt fericiți. Și pentru calificare în sine, dar și pentru că a fost vorba de un succes cu FCSB. E o descătușare! Și La Craiova am jucat bine, dar n-am reușit să scoatem nici măcar un punct. Victoria o dedicăm DDB-ului. Ei fac eforturi mari de tot ca să funcționeze această echipă. Ne dorim să câștigăm Cupa, a trecut atâția ani de când clubul nu a mai câștigat acest trofeu”
  • ...incidentul cu panoul care l-a avut în centru pe Ovidiu Popescu: „Panoul e întreg acum. Nici nu știu dacă l-au observat pe cel nou, e tristețe la ei”
  • ...testarea antidoping de la pauză: „E bine că se fac și astfel de teste. Să sperăm că totul va fi ok. N-avem voie să spunem numele jucătorilor testați”
  • ...Jonathan Morsay: „A venit doar de câteva zile, mai are nevoie de timp. Am muncit la ultimele transferuri vreo două săptămâni. Am reușit să aducem doi jucători importanți”
  • ...negocierile cu Nemec:Suntem în discuții cu el, aproape am rezolvat. Lucrurile se îndreaptă spre bine și se vede în atitudinea lui de pe teren. Dacă ar fi fost supărat, e clar că n-ar fi avut evoluțiile acestea bune”
  • ...problemele cu banii: „Se încearcă să se spună că jucătorii sunt neplătiți de multă vreme. Și la alte cluburi e la fel. Și la licență se lucrează, o s-o luăm. Dar noi sportiv trebuie să arătăm foarte bine în primul rând. Luni se vor face plățile așa cum s-au stabilit, din banii de la DDB plus sponsorii pe care-i avem în spate. După victoria cu FCSB, o să fie o emulație în jurul echipei, apar sponsori, oameni dornici. Domnul Badea este lângă echipă, are 7-8% din club, este activ cu sponsorizări, cunoaște în detaliu situația clubului”

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCSB 1-0

+32 FOTO

Reacții la GSP Live după Dinamo - FCSB 1-0

Citește mai multe articole despre Dinamo - FCSB 1-0:

Control antidoping la pauza meciului Dinamo - FCSB! 6 jucători testați » Reacția PCH

Fază controversată în derby » FCSB a cerut penalty în minutul 44

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
babahuda
babahuda  •  11 Februarie 2021, 16:32
Postat de costin71 pe 11 Februarie 2021, 07:56

Cine este așa terminat sa semneze cu o echipa falimentara

uite asa sa se mire prosoporostii:))

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  11 Februarie 2021, 11:03

VIITORUL SI FCSB, ELIMINATE IN TURUL 1, RESPECTIV TURUL 2, URMEAZA SFERTURILE!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  11 Februarie 2021, 09:01
Postat de costin71 pe 11 Februarie 2021, 07:56

Cine este așa terminat sa semneze cu o echipa falimentara

De ce te freaca grija ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează