FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - ASTRA

EXCLUSIV Eugen Neagoe, vigilent înainte duelului cu Dinamo: „Să nu ne luăm după situația de acum”

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 11:27 / Actualizat marti, 16 martie 2021 20:08

Dinamo și Astra se vor înfrunta în semifinalele Cupei României, așa cum s-a stabilit la tragerea la sorți de azi. Eugen Neagoe își va înfrunta fosta echipă.

  • Turul semifinalele se va desfășura în perioada 13-15 aprilie, iar returul între 11 și 13 mai.
  •  Finala competiției va avea loc pe 22 mai.

După 1-1 și 2-0 în Liga 1, Eugen Neagoe spune, într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor, că meciurile din Cupă nu vor fi la fel ca cele din campionat și că, în ciuda rezultatelor din acest sezon, nu există o favorită la calificare.

„Va fi un duel interesant, deschis oricărui rezultat. Să nu ne luăm după situația de acum de la Dinamo. Șansele sunt egale. Vom trata meciul ca atare și nu ne vom uita la situația din clasament a lui Dinamo. Nu ne luăm după forma de acum.Dinamo e un brand puternic.

Noi vrem să câștigăm orice meci, nu contează dacă e în campionat sau Cupă. Obiectivul nostru e clar”, a spus fostul antrenor al „câinilor” pentru Gazeta Sporturilor, imediat după tragerea la sorți.

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo:  

EXCLUSIV Ce va fi azi la Dinamo: șanse mari ca noul antrenor să fie instalat în următoarele ore » Ultimele detalii de la Săftica

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează