FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

Dinamo - FC Argeș 1-2 +31   FOTO
Dinamo - FC Argeș 1-2

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 06:58 / Actualizat marti, 16 martie 2021 07:22

Dinamo este matematic în play-out după ce a cedat pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș, scor 1-2.

FC Argeș, revelația sezonului regulat, a mai făcut o victimă în drumul către play-off. „Câinii roșii” au cedat și în fața piteștenilor și au ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Dinamo - FC Argeș 1-2 » Note GSP 

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

Ionel Gane a adoptat o tactică diferită și l-a trimis pe Deian Sorescu în linia de atac, în speranța ca Dinamo să găsească mai ușor drumul spre poarta adversă. Iar Sorescu a avut o evoluție bună, numai că nu toți coechipierii s-au ridicat la nivelul său.

Deian a primit 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare notă din tabăra gazdă, la egalitate cu Paul Anton. Imediat sub au fost Vlad Achim, autorul golului, Ehmann, Nepomuceno, Eșanu, Stere, Grigore și Fabbrini, toți cu 6. Cel mai slab a fost Robert Moldoveanu, care a primit nota 4. La fel ca antrenorul Ionel Gane, aflat la ultimul meci pe banca lui Dinamo.

Foto: Cristi Preda
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Autocarul lui Dinamo, pe furtuna din Ștefan cel Mare Foto: Vlad Nedelea
+27 FOTO

La FC Argeș, Cephas Malele a fost cel mai bun. Atacantul născut în Angola le-a dat lovitura de grație „câinilor” în minutul 85, din penalty. Autorul primului gol, Grecu, a primit 7, la fel ca Ionuț Șerban și Greab. Niciun jucător nu a luat sub 5 din echipa piteșteană, singurii cu 5 fiind Meza Colli și Cristian Dumitru.

8este nota primită de antrenorul Andrei Prepeliță

Clasament Liga 1: Dinamo se scufundă, FC Argeș este la un pas de play-off

VIDEO. Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș: „Scriem istorie, dar sper ca Dinamo să își revină”

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Gane spune ADIO: „A fost ultimul meu meci, mă opresc aici! Sunt multe de zis”

Mihai Eșanu, declarații emoționante: ,Azi m-am trezit din vis”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  16 Martie 2021, 13:57

Note marca GSP!Adica iti fac impresia ca nici nu au vazut meciul!Cum sa-i dai lu Bejan nota de trecere?Cand Puljic trebuia sa aiba geija de el?Si tot a comis-o la primul gol!Iar Morsay-atat cat a jucat-mi s-a parut...cel mai bun de la Dinamo!Cobora sa primeasca mingi,stapanea destul de bine mingea,nu sarea din el ca din majoritatea celorlalti!Daca ar fi fost mai solid,i-ar fi reusit si patrunderile in careu!

bodystyle74
bodystyle74  •  16 Martie 2021, 10:38

Pai ce a facut malele ca sa primeasca 8? A primit o pasa de la bejan,a trecut in viteza de puljici( 35ani) si a aruncat o minge in careu unde trebuia sa fie grigore al trei-lea fundas central, iar astea intr-o singura faza. A dat o pasa pe trei greseli mari si asta in tot meciul restul timpului fiind inexistent si primeste 8. Halal analiza, halal ziarist, halal fotbal!

875360749272795
Costi Corabu  •  16 Martie 2021, 09:14
Postat de danny_l pe 16 Martie 2021, 08:14

Mezza Coli ăla nu juca la clona din Craiova? Acum joacă de rupe la Pitești, cică nu-i bun ptr clonă.acolo vin doar staruri.

Ala era frate-su.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close