FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Mihai Eșanu, declarații emoționante, după convocarea la naționala U21: „Cel mai frumos moment din viața mea. Am trecut prin multe, nici nu știam să citesc convocarea! Azi m-am trezit din vis”

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a avut sentimente amestecate în ultima săptămână. A prins lotul pentru Euro 2021, dar spune că a fost trezit la realitate de eșecul suferit de Dinamo cu FC Argeș, scor 1-2. +31   FOTO
Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a avut sentimente amestecate în ultima săptămână. A prins lotul pentru Euro 2021, dar spune că a fost trezit la realitate de eșecul suferit de Dinamo cu FC Argeș, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 22:29 / Actualizat luni, 15 martie 2021 22:51

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a avut sentimente amestecate în ultima săptămână. A prins lotul pentru Euro 2021, dar spune că a fost trezit la realitate de eșecul suferit de Dinamo cu FC Argeș, scor 1-2. 

„E cel mai frumos moment din viața mea. Am muncit mult pentru asta. Pe această cale vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, tuturor antrenorilor cu care am lucrat, de la juniori, până acum, la domnul Gane. Am trecut printr-o perioadă grea, nu știam dacă mai pot merge. E cel mai frumos lucru care putea să mi se întâmple. 

Eram în drum spre antrenament când am aflat. Nici nu știam să citesc foaia când am primit-o de la un delegat al clubului. Nu am mai primit niciodată așa ceva. Când am văzut pe site-ul FRF, au fost niște sentimente... Nu mi-au dat lacrimile. Eram în vestiar și nu am vrut să mă vadă băieții. Dar sigur îmi dădeau. E ca un vis, dar meciul ăsta m-a trezit”, a spus Mihai Eșanu, la Look Sport+. 

Am auzit ceva, că s-ar întoarce domnul Cortacero. Sper să nu vină deloc! A făcut prea mult rău. Nu mai poate repara nimic
- Mihai Eșanu 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Argeș 

Foto: Cristi Preda
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Autocarul lui Dinamo, pe furtuna din Ștefan cel Mare Foto: Vlad Nedelea
+27 FOTO

Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, după victoria din Ștefan cel Mare: „Scriem istorie, dar sper ca Dinamo să își revină”

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”

FOTO+VIDEO. Gol superb în Dinamo - FC Argeș! Moment de măiestrie în Ștefan cel Mare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
vishnu
vishnu  •  16 Martie 2021, 02:21

"Nici nu știam să citesc foaia când am primit-o de la un delegat al clubului." Pai daca era alfabetizat, se iscalea si el "Mihai Ieșeanul", nu "Mihai Eșanu".

dragdim
dragdim  •  16 Martie 2021, 01:00

Felicitări Eșanu! Poate e momentul sa dam credit mai mult tinerilor și să-i responsabilizăm, nu să-i schimbam după 3 minute, am avea cu siguranța multe surprize plăcute.

fcsbestesteaua
fcsbestesteaua  •  16 Martie 2021, 00:32
Postat de albalbastru72 pe 15 Martie 2021, 23:09

As merge pe mina lui Esanu si la prima reprezentativa,mi se pare cel mai bun portar roman.Tinar si de viitor.

se strica prazu !?:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează