FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”

Pablo Cortacero (42 de ani) anunță că va reveni la București, pentru a prelua controlul total asupra clubului Dinamo.
Pablo Cortacero (42 de ani) anunță că va reveni la București, pentru a prelua controlul total asupra clubului Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 17:04 / Actualizat luni, 15 martie 2021 17:28

Pablo Cortacero (42 de ani) anunță că va reveni la București, pentru a prelua controlul total asupra clubului Dinamo. 

Pablo Cortacero a fost o prezență misterioasă la începutul telenovelei spaniole de la Dinamo. Cu fiecare promisiune nerespectată, investitorul s-a conturat drept un țepar în viziunea fanilor. După săptămâni bune de absență din viața clubului, timp în care DDB a repus clubul pe linia de plutire, Cortacero revine cu o declarație de război. Îi amenință pe suporteri cu noi procese și spune că abia de acum va începe să își pună planul în aplicare. 

Pablo Cortacero vrea să preia controlul la Dinamo 

”Având în vedere informațiile confuze și rău intenționate care sunt produse în ultima perioadă în mass-media în ceea ce mă privește și în ceea ce privește grupul de investiții din care fac parte și pe care îl reprezint, sunt obligat să fac publice următoarele precizări:

 1. Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.
   
 2. După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată.
   
 3. Niciun grup de investiții de niciun tip nu dorește să își pună în pericol situația economică în fața unor astfel de circumstanțe și în fața instabilității generate de evenimentele menționate crescute și de ignoranță și neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că nu se știe cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiții din care fac parte a decis să aștepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-și pune în pericol activele financiare.
   
 4. Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.
   
 5. Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare”, se arată în comunicatul emis de Pablo Cortacero, conform Fanatik.

VIDEO. Dinamo - FC Argeș, ultimul meci al etapei cu numărul 27 din Liga 1

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamoviștii au găsit o bucurie în haosul creat de managementul spaniol: „Bine că au plecat! Uite cine a crescut”

Noi probleme la Dinamo » Accidentare gravă la antrenamente! Va lipsi cel puțin până în toamnă

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (143)
tataika
tataika  •  16 Martie 2021, 04:57

Bun venit, Pablo!

demolarii
demolarii  •  16 Martie 2021, 00:34

Negoita a vândut un club, a cărui active ( licenta, plata fotbaliști și angajati, performanta sportiva 2020) au fost conservate de către DDB. Cu câteva zile în urmă a recunoscut că A contat ca a primit 550 000euro. Nu el clubul. Balanescu poate spune ce s-a plătit cu acești bani. Eu cred ca unele datorii către firmele domnului Negoita. Cum DDB, a adus mai mulți bani, dar s-au plătit necesități ale clubului și nu datorii către firmele lui Negoita, cum presupun, spaniolul a devenit acționar principal. Si-a adus profesionistii, care în decembrie au fost bine susținuți financiar, astfel încât au plecat. Puteau ramane și să plătească ce si-au asumat. De pildă marirea de capital. Nu cred ca DDB ar fi spus ceva daca spaniolii ar fi vărsat cei 5 milioane, pardon ,4 milioane euro cat revenea actionarului principal. Cat despre o posibilă revenire, ar fi periculos și pentru Negoita, deoarece modul în care a luat ființă DDB permite acțiuni ale membrilor, individuale, și care pot avea urmări nebănuite.......stiti cum e cu buturuga mica....

mda....
mda....  •  15 Martie 2021, 23:32

Ok daca vrea sa meargă pe calea asta...Însă,ai grija ce iti doresti...

Vezi toate comentariile (143)
Comentează