FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi probleme la Dinamo » Accidentare gravă la antrenamente! Va lipsi cel puțin până în toamnă

Ionuț Șerban s-a accidentat serios la antrenamentul lui Dinamo
Ionuț Șerban s-a accidentat serios la antrenamentul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 15:25 / Actualizat luni, 15 martie 2021 16:06

Ionuț Șerban (25 de ani), mijlocaș central la Dinamo, a suferit o accidentare gravă la cel mai recent antrenament al echipei.

Înainte de meciul cu FC Argeș, mijlocașul adus de la Sportul în 2013 s-a accidentat singur, încercând să controleze o minge. „Șerban a suferit o leziune a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul piciorului stâng”, a declarat directorul sportiv al echipei Dinamo București, Mario Nicolae. Mijlocașul cu doar 21 de minute jucate în acest sezon la prima echipă urmează să efectueze un control amănunțit. 

Din primele informații, Dinamo nu se va putea baza pe el cel puțin până în toamnă.

Situația incredibilă a lui Ionuț Șerban

Contractul de vânzare a lui Ionuț Șerban de la Sportul la Dinamo conține o clauză aparte. Aceasta prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de Ionuţ Şerban, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu un milion de euro. Din acest motiv, Șerban este blocat la Dinamo de aproape 8 ani, deși nu s-a impus în echipă și a jucat foarte puțin.

Având în vedere situația precară a echipei din punct de vedere financiar, o eventuală despărțire a lui Șerban de Dinamo ar putea fi echivalentă cu falimentul pentru club. Din acest motiv, oficialii alb-roșilor au depus un mare efort pentru a-l convinge pe mijlocaș să rămână la Dinamo.

„Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică! Am pus eu clauza aia nenorocită?!” spunea Șerban în urmă cu un an, într-un interviu acordat GSP.ro

78 de meciuria adunat Șerban la Dinamo în cei aproape 8 ani petrecuți alături de echipa din „Ștefan cel Mare”. A înscris o singură dată

VIDEO. Decizia care l-a făcut pe Ionuț Negoiță să vândă Dinamo: „Cortacero mi-a trimis 550.000 de euro pe nevăzute”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un fost campion cu Dinamo se teme de ce e mai rău: „E haos! Scapă dacă se schimbă din nou sistemul în Liga 1”

Umbra lui Cortacero în „Ștefan cel Mare” le pune bețe în roate fanilor! Urmează o săptămână decisivă pentru Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  15 Martie 2021, 22:37

Mare pierdere

bogat
bogat  •  15 Martie 2021, 16:56

Serban se vaita ca e blocat la Dinamo, insa de fapt nu a facut nimic ca macar sa joace si sa se remarce in timpul asta. L-as fi inteles daca era titular de drept ceea ce ar fi fost cazul dupa atata vreme. Nu mai spun ca daca juca ar fi avut si cota de piata, poate chiar la nivelul care i-ar fi adus o plecare la alta echipa mai importanta si dezlegarea de contractul asta stupid.

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Martie 2021, 16:27

Probleme grave:)) Ionut Serban a jucat vreo 30 min( in total) in acest campionat...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează