FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

Aici s-a jucat totul! Moment crucial la penalty-uri: Mihaiu a ratat de două ori » De ce s-a repetat lovitura

Motivul pentru care s-a repetat prima execuție a lui Mihaiu / Captură Look Sport +12   FOTO
Motivul pentru care s-a repetat prima execuție a lui Mihaiu / Captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 23:00 / Actualizat marti, 11 mai 2021 23:07

Astra merge în finala Cupei României, după 0-1 în returul semifinalei cu Dinamo. Duelul s-a decis la lovituri de departajare, unde giurgiuvenii s-au impus cu 5-4.

  • În tur a fost 1-0 pentru Astra
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc mâine, de la 20:30, Viitorul Pandurii și Craiova, 0-3 în tur
  • Finala e pe 22 mai, la Ploiești

La 4-3, Andreas Mihaiu avea calificarea în picior. Mijlocașul a ratat, însă portarul Astrei, Mihai Popa, nu a rămas cu niciun picior pe linia porții, astfel că lovitura a fost repetată, corect, la indicația brigăzii conduse de Cătălin Popa.

Doar că fotbalistul „câinilor”, deși a schimbat colțul, a ratat încă o dată! Până la final Gevaro Nepomuceno a țintit transversala, iar Astra merge în finală, unde, cel mai probabil, va da piept cu CS Universitatea Craiova.

Andreas Mihaiu, din 2015 la Dinamo

Mijlocașul Andreas Mihaiu (22 de ani) a dezvăluit cine au fost cei trei oameni care l-au remarcat și adus în curtea „câinilor” pe vremea când era junior.

„Jucam la Slatina, iar domnul Răduță, Danciu și Mister Cornățeanu m-au văzut, le-a plăcut de mine și au insistat pentru a mă aduce la echipă. Le mulțumesc pe acestă cale. Se întâmpla în 2015. Am acceptat imediat oferta și am început treaba aici. A fost greu departe de casă, de familie, de prieteni. Nu mă duceam frecvent acasă pentru că programul era foarte încărcat, cu jocuri la juniori și la Dinamo II, dar le mulțumesc părinților și familiei mele pentru că m-au ajutat în fiecare moment, au fost lângă mine și m-au susținut”, a spus fotbalistul, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Astra

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
+8 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu, Ilie Poenaru a răspuns: „Vă spun ceva ce nu știți”

„Vreau să văd mai mult de la Sorescu și Fabbrini!” » Dinamo, criticată în direct

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
parpalache
parpalache  •  12 Mai 2021, 19:27
Postat de catalin.palcu pe 12 Mai 2021, 07:34

mai oameni buni, asta face 23 de ani vara asta, cum sa fie incepator ? daca batea unul de 17-18 ani , mai ziceam. sunt echipe mari care au golgheteri de 18-19 ani. aici nu e de vina varsta. sa zicem bodaproste ca de la faza lui cu penaltiul am rezolvat meciul cu Sibiu, ca daca ala lua mana de pe el si il lasa sa suteze , eu nu cred ca marca ! nu are stofa si gata. m-a mirat si pe mine ca Puljic si Bejan nu au fost pe lista executantilor, chiar si Andrei Radu cu moralul excelent, poate ca nu au vrut ! se mai intampla.

N-am zis„junior”!Am zis incepator-adica cu„minute”putine(de la Rednic citire)!Marele merit al lui Uhrin e ca „le da minute”si la baietii astia!Ca daca nu era el... Morsay era deja la deseuri!Si inca ceva:Intr-un meci din grupele UEL- Dinamo Bucuresti-Panatinaikos(prin 2011 parca),Dinamo a beneficiat de un penalty-la scorul de 1-1!Dar la ratat...Claudiu Niculescu,intrat pe teren doar de cateva minute!Explicatia data de „specialisti”a ratarii(tocmai de catre Claudiu Niculescu),a fost ca jucatorul era... insuficient de incalzit!

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  12 Mai 2021, 15:26
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 12 Mai 2021, 15:11

Adevarul este ca echipa lui ceausescu valentin a fost cea mai "cinstita echipa" din Universul Universurilor. Doamne! Ce ne faceam fara ea?

Ma, n-o fi fost cea mai cinstita, dar in comparatie cu echipa care avea in spate MAI-ul si securitatea in spate, institutile cele mai urate de poporul roman, chiar am fost niste sfinti. Cati ani ai? Ai prins acele vremuri cand mimamo era huiduita si injurata pe toate stadioanele unde juca?

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  12 Mai 2021, 15:11
Postat de fecesebistu1986 pe 12 Mai 2021, 14:40

Pai pustulica, tu nu stii ce nemernicii a facut mimamo pe vremea lui ceasca, cum santaja toata divizia, avea mijloacele specifice, vorba lui UTCopos. E greu pentru un ignorant ca tine sa intelegi. Negoita stie ce spune. A simtit-o pe pielea lui.

Adevarul este ca echipa lui ceausescu valentin a fost cea mai "cinstita echipa" din Universul Universurilor. Doamne! Ce ne faceam fara ea?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează