FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu, Ilie Poenaru a răspuns: „Vă spun ceva ce nu știți”

Raul Rusescu, în FCSB - Academica Clinceni // foto: Imago
Raul Rusescu, în FCSB - Academica Clinceni // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 21:08 / Actualizat marti, 11 mai 2021 21:13

După meciul dintre FCSB și Academica Clinceni, scor 2-2, Gigi Becali (62 de ani) a avut un atac dezlănțuit la adresa echipei din Ilfov. Printre cei vizați de latifundiar s-a numărat atacantul Raul Rusescu (32).

Finanțatorul de la FCSB l-a acuzat pe Rusescu că în meciurile cu CFR (ambele pierdute de Academica în play-off, 0-3 și 0-1), atacantul ar lăsa-o mai moale pentru că la ardeleni joacă nașul lui Rusescu, Alexandru Chipciu. În schimb, cu FCSB, Rusescu a marcat golul prin care Academica a făcut 2-1. 

„Jucătorii de la Clinceni erau disperați, dar cu CFR de ce mergeau pe teren? Nu vreau să-i jignesc. Rusescu, Adi Popa, Tănase mai au mulți ani de trăit, dar să se întrebe pentru ce luptă și să-și aducă aminte de ce le-a zis nea Gigi. Nu vreau să-i supăr, dar e vorba de caracter”, a adăugat Becali la Pro X.

Ilie Poenaru: „L-am întrebat pe Raul: «ai vorbit și tu cu Alex?»”

Chestionat despre acuzațiile lui Gigi Becali, Ilie Poenaru, antrenorul Academicii, a dezvăluit ce discuție a purtat cu Raul Rusescu înainte de meciul cu CFR Cluj. 

„Nu are nicio legătură. Haideți să văd spun eu ceva ce dumneavoastră nu știți. Înainte de meciul cu CFR, l-am întrebat pe Raul: «băi, ai vorbit și tu cu Alex (Chipciu), joacă? Pentru că dacă joacă, e vorba să vedem cine joacă inter și cine atacant lateral. E posibil dacă joacă Alex să nu mai joace Costache». 

Mi-a spus «Mister, nu vorbesc cu el, de câteva zile n-am vorbit cu el. Nici nu vreau să vorbesc. Este o înțelegere a noastră, nu ne sunăm. Și vă mai spun, chiar dacă ne-am suna am duce discuția la familie, la copii, oricum el nici măcar nu îmi dă de înțeles dacă joacă sau nu».

Știți cum suntem noi, antrenorii, vrem să aflăm primul 11 al adversarilor pentru a ști ce sistem folosesc. Dar așa fac la fiecare meci, așa cum la meciul cu FCSB am întrebat jucători de-ai mei dacă au vorbit cu cei de pe-acolo cu care sunt prieteni, ca să știm dacă apare X sau Y și în funcție de asta cum joacă”, a spus Poenaru la TV Telekom Sport. 

Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă - din poziția lui preferată - pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol.
- Mihai Stoica, manager general FCSB

Atât cât antrenez, indiferent de nivel, voi rămâne același. Sunt la început de drum, nu le știu eu pe toate, dar vreau să ajung sus, să învâț. Este ambiția mea, dorința mea, am drumul meu și nu fac înțelegeri cu cineva.
- Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni 

VIDEO. Teorie a conspirației lansată în Liga 1: „Dacă CFR se încurcă, FCSB va pierde și ea. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”

Mai multe știri despre FCSB:

Basarab Panduru, virulent cu CFR și FCSB: „O echipă şchioapă, alta cocoșată!”

Octavian Vâlceanu, spre FCSB? Ilie Poenaru a făcut lumină în privința portarului său: „De asta nu mai apără”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
polistul68
polistul68  •  12 Mai 2021, 22:46
Postat de esperales pe 12 Mai 2021, 10:24

Păi de unde să știe Chipciu dacă joacă când echipa este anunțată înainte de meci? Pt că acolo antrenorul este lăsat să își facă treaba, nu se bagă nimeni peste el, nu ca la fcsb! Iar apoi este întrebată clinceni pt ce trage, pt ce joacă? Dar botosaniul de ce au jucat atât de dur cu Craiova și cu fcsb au făcut figurație? Ha? Trebuia și sepsi atunci să joace la mișto nu? Mentalitate de infractor!

Amice, echipele de start sunt anuntate pt presa inainte cu o ora...dar antrenorul stie echipa cu care va juca....ca jucator, "simti" daca vei fi titular...la antrenamente se repeta diferite scheme..la sedinta tactica se discuta parti slabe ale echipei adverse..unii antrenori isi anunta jucatori cu cateva zile inainte, in ce formula va juca...unii i anunta in ziua meciului..fiecare cu tactica lui..dar ca jucator simti daca esti titular sau nu. Sunt semne clare..vezi daca esti bagat in "scheme", vezi daca striga la tine , daca vrea mai mult de la tine...faci exercitii specifice cu "titularii de drept"....

bodystyle74
bodystyle74  •  12 Mai 2021, 21:24

Marele manager meme reclama ca rusescu a batut o lovitura libera magistral cu ei iar cu cfr la misto. Este jalnic omul. Pai au jucat cu barca pt ca eu stiu ca au jucat cu comuna clinceni care mai au si ceva jucatori refuzati de ei. De ce nu l-au pastrat pe rusescu sa bata pt ei lovituri libere impotriva cefereului si al comunei clinceni? Este normal zic sate plangi cand joci cu cefere cu craiova dar cu clinceni si pepsi lasi ciocu mic daca ai cat de cat obraz. Pai toata echipa clinceniului cu tot cu antrenor si autocar plus primar nu valoreaza cat pustiul popescu.

kuba
kuba  •  12 Mai 2021, 10:35
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 12 Mai 2021, 07:45

DOI metri,din DOI METRI,cu portarul cazut pe acolo????6)Becali a spus cu subiect și predicat că ARE bani (400000 de euroi) de primit de la cupa satelor clinceni!!! De ce nu se sesizează NIMENI????

Sa îți aresteze idolul?!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează