FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Premieră la Dinamo! „Câinii roșii” au prima asigurată dacă bat Viitorul în Cupă » Cine vine cu banii

Dinamo întâlnește Viitorul în Cupa României
Dinamo întâlnește Viitorul în Cupa României

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 08:35 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 09:00

Jucătorii lui Dinamo se află în fața unei premiere în acest sezon. Ar putea încasa o primă de victorie dacă trec de Viitorul în meciul din Cupa României!

  • Dinamo - Viitorul, meci din „16-imile” Cupei României, este programat sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20:45;

Fanii lui Dinamo au pus la cale o inițiativă care să le ridice moralul jucătorilor, sătui de promisiunile neîndeplinite ale șefilor. Aceștia au pus la vânzare 15.000 de bilete virtuale pentru meciul împotriva constănțenilor, iar aproape toate s-au vândut deja. Ca atare, s-au strâns aproximativ 70.000 de lei (aproximativ 14.500 de euro), bani de care „câinii roșii” vor putea beneficia dacă înving echipa lui Ruben de la Barrera.

DDB așteaptă răspuns din partea lui Pablo Cortacero & Co.

Banii ar urma să fie împărțiți între jucătorii din lot iar sumele, deși nu mari, ar reprezenta o gură de oxigen pentru unii dintre fotbaliști, care s-au plâns că nu au primit bani nici măcar pentru chirii!

Tot astăzi, oficialii clubului trebuie să ofere un răspuns vizavi de oferta fanilor-acționari din DDB, care s-au oferit să achite dintre datoriile clubului în schimbul a 31% din acțiuni și demiterii lui Dorin Șerdean, precum și a oamenilor aduși de acesta în club. Dacă propunerea se va înfăptui, Dinamo va scăpa de depunctare, iar DDB va ajunge să dețină 51% dintre acțiunile clubului - mai multe detalii AICI.

VIDEO. Cosmin Contra, optimist după 3-0 cu Voluntari: „Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ajutor nesperat pentru Dinamo, după ce „câinii” riscau să piardă la „masa verde” următorul meci! Vor avea doi medici care fac muncă pro bono

Moment HORROR la TV! Reprezentant PCH, declarații șocante: „Ne gândim la mama lui Cortacero” » Cum a intervenit moderatorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
stimatul.domn
stimatul.domn  •  26 Noiembrie 2020, 13:00
Postat de stimatul.domn pe 26 Noiembrie 2020, 12:52

Culme a ca niste pufuletari *** râd cu poante de autobază de alti suporteri care-și țin din banii lor clubul in viață!? Cat de mult s-a denaturat poporul român???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddog_forever
reddog_forever  •  26 Noiembrie 2020, 12:55
Postat de pigforever2 pe 26 Noiembrie 2020, 10:24

Tu nu ai invatat nimic din viata asta. Daca Rapid trece prin ce trece pentru Multumim Boro, tu realizezi ce vine peste voi pentru aroganta aia de repetenti in fata premiantilor: DDB?? Atunci s-a decis soarta voastra, aia de a fi pentru eternitate o echipa mediocra, retrogradata, umilita de Clinceni si Chindia, subiectul numaru; 1 de bancuri cu si despre fotbal. Tine minte bine de tot poza aia cu Danciu si restul de dinamovisti, aia cu sacii de plastic...asa o sa fit in urmatoarele decenii, cersetori la colt de strada.

ca sa iti mai treaca frustrarea care nu te lasa sa traiesti, te las sa iti cumperi un bilet la meciul asta, langa mine in peluza si sa vii cu un abtibild cu doarfecesebehehe. ca sa ne faci in ciuda.

stimatul.domn
stimatul.domn  •  26 Noiembrie 2020, 12:54
Postat de stimatul.domn pe 26 Noiembrie 2020, 12:52

Culme a ca niste pufuletari *** râd cu poante de autobază de alti suporteri care-și țin din banii lor clubul in viață!? Cat de mult s-a denaturat poporul român???

Evident, gigistii din forum, ticalosi si inculti sunt protejati *** din redactia gsp.ro, sau mai grav, sunt chiar ei! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează