FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB vrea puterea! Fanii-acționari ai lui Dinamo au două variante pentru salvarea clubului

Șefii lui Dinamo nu au bani pentru a plăti datoriile și apelează la fani, care propun două soluții membrilor cotizanți în vederea unui eventual împrumut.
Șefii lui Dinamo nu au bani pentru a plăti datoriile și apelează la fani, care propun două soluții membrilor cotizanți în vederea unui eventual împrumut.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 00:37 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 01:11

Șefii lui Dinamo nu au bani pentru a plăti datoriile și apelează la fani, care propun două soluții membrilor cotizanți în vederea unui eventual împrumut.

PCH vrea să ajute Dinamo și propune două variante:

  1. „Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 150,000 euro echivalent in RON catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 25% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare”
  2. „Acordarea imediata de catre Asociatia „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO” a unui imprumut in valoare de 200,000 euro echivalent in RON (150,000 euro imediat si diferenta pana la data de 15.12.2020) catre DINAMO 1948 S.A. concomitent cu cumpararea a 30% din actiunile DINAMO 1948 S.A. de la firma LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL pentru suma de 1 RON. Pentru garantarea restituirii imprumutului solicitam instituirea unei ipoteci asupra tuturor actiunilor detinute de LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL la DINAMO 1948 S.A. in favoarea Asociatiei „PELUZA CATALIN HILDAN DINAMO”, ipoteca ce urmeaza a fi inscrisa in Registrul Actionarilor alaturi de interdictia de instrainare si grevare”

„Aceste doua solutii vor fi inaintate catre membrii DDB pentru a fi votate in platforma www.programddb.ro.Asteptam de la Dumneavostra un raspuns pana pe 26.11.2020, ora 10.00 (ora Romaniei)”, scriu dinamoviștii.

Concret, fanii vor să obțină cât mai multe acțiuni în cadrul clubului, pentru a avea o putere mai mare pe viitor în luarea deciziilor. Iar dacă spaniolii nu le vor returna banii înapoi, atunci PCH devine cu adevărat „patronul” clubului!

Comunicatul integral PCH:

ÎN ATENȚIA SUPORTERILOR LUI DINAMO Din dorința de a fi în totalitate transparenți față de voi, Din dorința de a decide...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, November 25, 2020

VIDEO Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo: „Poate fi cel mult încă o insolvență. Faliment, nu!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Spaniolii se milogesc de fani pentru bani! Răspunsul DDB » Două condiții pentru a salva Dinamo de la faliment

PCH, anunț fără precedent: „Cortacero, nu vei scăpa, o să te găsim! În '89 nu ne-a oprit nimeni. Cerem sprijinul Ambasadorului Spaniei la Bucureşti”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
orlick
orlick  •  26 Noiembrie 2020, 15:35

"Suporterii" lui Dinamo aplică modelul pe care îl criticau: vor sa devina acționari -creditori. Macar Negoiță plătise (sau trebuia să plătească) pachetul de acțiuni. Ăștia doresc sa primească acțiunile gratis, doar pentru că împrumută clubul. Peluza Cerșetorilor Hilari! Daaati-neee un baaan pentru, echipa sa noaaastraaa, vreeem stadiooon fara pistaaa, daaati-ne acțiuni graaatiiis, nu credem să retrogradaaam!

Destrug
Destrug  •  26 Noiembrie 2020, 11:04

Foarte tare. Sa presupunem ca acest cortacero este de acord. Doar dinamo in B va avea 51%. Ce se intampla? Pai se intampla ca grija salariilor se transfera catre ddb! 500.000 euro pe luna! Dupa cum se transfera si datoriile catre ***. Dupa cum se transfera si imprumutul acordat de cortacero. Foarte tare, meserias boardul ddb!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stimatul.domn
stimatul.domn  •  26 Noiembrie 2020, 10:20

Credeam ca gergus vorbeste de decedata steau sau de blatista nelegala fc5b, moftul fetelor lui becali.... dar el e dus pe campiile patriei...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează