FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 0-3

Un fost căpitan al lui Dinamo, siderat de jocul echipei lui Adi Mihalcea: „Am vrut să închid televizorul! Am emoții cu retrogradarea”

3 trofee are Moţi cu Dinamo: un titlu de campion (2007), o Supercupă a României (2005) și o Cupă a României cu „câinii +39   FOTO
3 trofee are Moţi cu Dinamo: un titlu de campion (2007), o Supercupă a României (2005) și o Cupă a României cu „câinii" (2012)

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 13:13 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 13:28

Cosmin Moți (35 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, în prezent fotbalistul lui Ludogoreț, a comentat victoria roș-albaștrilor contra echipei sale de suflet, scor 3-0, din turul semifinalelor Cupei României.

Cosmin Moți, gol în secunda 40 pentru Ludogoreț! Campioana Bulgariei s-a distrat cu Lokomotiv Plovdiv

„Nu am avut emoţii legate de retrogradare până să văd meciul cu Steaua din Cupă. După acel meci, vă spun sincer că am emoţii. Vă dau cuvântul de onoare că la un moment dat am vrut să închid televizorul. 

Nici Steaua nu a făcut un meci extraordinar, dar s-a văzut diferenţa de valoare şi scorul putea să fie mai mare. Vă spun cu durere în suflet asta. Suporterii lui Dinamo au făcut tot ce a depins de ei. Dar, pe viitor, noi, suporterii, nu cred că vom avea puterea să susţinem o echipă ca Dinamo. 

Să ajutăm, da, putem să o facem în continuare. Dar nu putem creiona un buget de 7, 8, 10 milioane de euro la un club ca Dinamo", a spus Moți citat de digisport.ro.

FOTO Cele mai tari imagini din derby-ul Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

DINAMO. Cosmin Moți, membru Elite în programul DDB

Cosmin Moți este membru Elite în programul DDB, donând 1.948 de euro. Fotbalist-idol pentru ultrașii din Ștefan cel Mare, Moți este iubit de suporterii de pretutindeni ai „câinilor", atât pentru trofeele câștigate în echipamentul alb-roșu, printre care și titlul din 2007, ultimul din istoria clubului, dar și pentru „Minunea de la Liberec”, din 2009, unde a fost căpitanul formației. 

VIDEO Cosmin Moți nu se ascunde și își recunoaște viciul: „Fumez jumătate de pachet pe zi”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu, atac la Florin Prunea: „Ajungi să te milogești și nu-ți dai demisia?!”

Ionel Dănciulescu, detalii despre rebelul Mihai Popescu: „Nu a vrut să joace!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
ovina020
ovina020  •  29 Iunie 2020, 05:22
Postat de ishhhhhhhh pe 28 Iunie 2020, 22:47

Stii ca o echipa a ajuns jos de tot cand o petarda de jucator care sta sa fumeze in loc sa joace fotbal, un jucator care a pierdut vremea inutil la Nationala, a ajuns dintr-odata mare somitate a echipei respective. E fascinant

Esti fascinant de prost

creeperno
creeperno  •  28 Iunie 2020, 22:50

Mai e mult de jucat

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  28 Iunie 2020, 22:47

Stii ca o echipa a ajuns jos de tot cand o petarda de jucator care sta sa fumeze in loc sa joace fotbal, un jucator care a pierdut vremea inutil la Nationala, a ajuns dintr-odata mare somitate a echipei respective. E fascinant

Vezi toate comentariile (19)
Comentează