FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu, detalii despre rebelul Mihai Popescu: „Nu a vrut să joace!”

Mihai Popescu este cotat la 475.000 de euro pe Transfermarkt +39   FOTO
Mihai Popescu este cotat la 475.000 de euro pe Transfermarkt

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 08:01 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 08:34

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre Mihai Popescu (27, fundaș central), fotbalistul „câinilor” care a produs o controversă în ultimele zile.

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre debandada de la Dinamo: „Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot” » Bere adusă pe blat, glume deplasate, furturi

„El e un tip mai simpatic, care face tot felul de glume. A fost o problemă înaintea meciului de la Botoșani, când pur și simplu nu s-a simțit în stare să joace, nu a vrut să joace la partida respectivă pentru că era supărat, avea anumite probleme personale. Câteva zile nu a fost la echipă. 

A venit la antrenament, dar pur și simplu nu a făcut parte din lot la partida cu Botoșani. Nu știu ce discuție a avut cu Dusan Uhrin la vremea respectivă, nu am asistat la ea”, a declarat Dănciulescu la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

  • Meciul în care Popescu nu a vrut să evolueze este Botoșani - Dinamo 1-0, partidă disputată pe 19 decembrie 2019

DINAMO. Mihai Popescu e contestat: „Când trebuie să joace cade-n fund!”

Atmosfera de la Dinamo e atât de viciată, încât situația îi surprinde până și pe oamenii care apar în media drept conducători ai clubului. 

Proprietarul Negoiță și fostul manager general Florin Prunea s-au mirat de prestația dezastruoasă a lui Mihai Popescu din derby: „În vestiar comentează, dar când trebuie să joace cade-n fund! El a refuzat să intre în ultimul meci din 2019, cu Botoșani, ne-a transmis chiar înaintea partidei că nu mai suportă să aibă un salariu prea mic".

475.000 de euroconstituie cota lui Mihai Popescu pe transfermarkt.com. Dinamo l-a împrumutat la St. Mirren, în Scoția, la începutul lui 2019, însă clubul britanic a refuzat să plătească în vară pentru achiziționarea definitivă a românului

2a fost nota primită de Popescu în Gazetă după Dinamo - FCSB 0-3, partida tur din semifinalele Cupei României

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

VIDEO Cornel Dinu, propus de urgență la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un fost căpitan al „câinilor” anunță: „Mi-e dor de Dinamo și vreau să-mi închei cariera acolo. Dacă nu ca fotbalist, atunci maseur, conducător, orice e nevoie”

Ionel Dănciulescu le atrage atenția jucătorilor: „E jenant, ce pot să spun?! Poate să vină orice antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
creeperno
creeperno  •  28 Iunie 2020, 22:57

Sa joace bine si dupa poate sa aiba pretentii

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Iunie 2020, 14:16

GSP-istii astia...Ori sunt neinformati,ori sunt chiar nemernici!Ori si una si alta!Ca a gafat in mai multe meciuri e adevarat!I se intampla si lui Sergio Ramos!dar ca sa fie el facut vinovat pentruadunatura care a ajuns Dinamo,e chiar ***!Si cica clubul scotzian a refuzat sa plateasca pentru achizitionarea definitiva a lui Mihai Popescu!Pai mai GSP-istilor-si cu asta am zis tot,in ceeace va priveste-nu cumva chiar ieri Mircea Rednic se lauda ca l-a scos din lot?Pai dupa mintea voastra perversa,ce bani sa mai ceri pentru un fotbalist scos din lot!Adica dat afara?Informatia corectta este ca clubul scotian a fost multzumit de prestatzia fundasului Mihai Popescu- care a fost titular in toate meciurile,contribuind la salvarea de la retrogradare- si i-a propus un contract cu 8000 de euro/luna!Iar lui-sau sotziei sale- nu i-a placut in ploioasa Scotzie si a refuzat oferta,preferand sa se intoarca la Dinamo!Cu 3000/luna-platibili... la pastele cailor!Ca si Daniel Popa-alta oaie neagra-despre care chiar Rednic zicea ca a refuzat un contract de 20 de mii de dolari/luna din Kazahstan,ca sa ramana la Dinamo cu... 2500/luna!Platibili... tot la pastele cailor!In plus,cu privilegiul de a fi tzapi ispasitori si de a fi injuratzi de toti specialistii-cu ghilimelele de rigoare-si barfitzi de toti GSP-istii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Iunie 2020, 10:21
Postat de valdino pe 28 Iunie 2020, 09:46

Glumetule...Are pe constiinta majoritatea infrangerilor ...Vorba fostului doctor, a patentat caderea-n fund !:))

Hai sa nu reducem problemele de joc ale lui Dinamo la M Popescu. Toata echipa e slaba, iar unii chiar f slabi. Nici macar Puljic nu mai joaca acum cum juca in primul mandat, Grigore nu se mai se maturizeaza niciodata, fundasii laterali sunt lipsiti complet de valoare, mijlocasii nu inchid eficient in fata apararii si nu aduc multe mingii in atac. Linia de atac nu fructifica nici ocaziile alea putine create. Intr-adevar in acest context macar sa fie seriosi, nu sa se tina de manevre oculte

Vezi toate comentariile (17)
Comentează