FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Dinamo, fără un jucător de bază în meciul cu FCSB! Decizia luată de INMS

Slavko Perovic nu va juca cu FCSB
Slavko Perovic nu va juca cu FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 16:13 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 17:35

Atacantul sârb Slavko Perovic (31 de ani) nu va evolua în derby-ul Dinamo - FCSB, de joi, ora 20:00, din semifinalele Cupei României. 

Deși s-a antrenat normal și ieri, Slavko Perovic resimte o stare de oboseală și nu va juca în următoarele două meciuri ale lui Dinamo. Primul e unul capital, cu rivala FCSB, în semifinalele Cupei României. 

Lui Perovic i s-a retras preventiv viza medicală de către INMS, iar oficialii au transmis că are nevoie de odihnă pentru câteva zile. Situația lui medicală va fi analizată amănunțit săptămâna viitoare. Oficialii „câinilor” nu vor să riște într-un moment în care clubul e lovit constant de ghinioane.

Dinamo va da un comunicat oficial în privința situației lui Perovic în scurt timp.

Perovic are probleme medicale

Perovic are instalat un holter ce-i monitorizează bătăile inimii, ca să se observe dacă situația este sub control. Aceste investigații medicale verifică dacă atacantul are probleme patologice sau sunt aceleași chestiuni care se cunosc în fișa lui medicală. Doctorul Liviu Bătineanu, șeful staff-ului medical al roș-albilor, a evitat să vorbească despre acest subiect: „Vorbiți cu cei de la INMS, vă rog! Mulțumesc".

Dinamo, fără un jucător de bază în meciul cu FCSB! Decizia luată de INMS

Perovic, ghinionist cu FCSB

Slavko a mai bifat o singură partidă contra celor de la FCSB. N-o va uita prea curând. În minutul 44 al partidei din februarie 2020, când Dinamo a învins cu 1-0, ultimul succes înaintea celor 4 eșecuri consecutive din Liga 1, Pero a fost lovit violent în plină figură de către Iulian Cristea. A rămas inconștient pe gazon, speriind asistența. Atacantul și-a pierdut doi dinți după acel atac al adversarului. 

VIDEO / Dinamo - FCSB, derby în semifinalele Cupei Româniai 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO + FOTO Cum arată gazonul de pe stadionul Dinamo înainte de Derby » În ce condiții se va juca meciul din Cupă

DINAMO - FCSB. EXCLUSIV Ante Puljic își anunță viitorul chiar înainte de Derby-ul cu FCSB: „De asta depinde” » Ce spune despre semifinala din Cupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  25 Iunie 2020, 14:40

De ce nu a fost oprit la meciul cu sepsi ? Si INMS este de partea lui nea jiji ?

creeperno
creeperno  •  24 Iunie 2020, 22:55

Lasa ca-l avem pe minunatul montini si profesionistul popa

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  24 Iunie 2020, 20:50
Postat de catalin.fcdb pe 24 Iunie 2020, 20:49

Atatia bani sa mai castigi tu vreodata in viata asta, cum sunt eu Gigist. Ti-am zis , nu te mai da cu vorba unde nu cunosti, eu am mai multe meciuri ca tine, garantat, sunt convins !!

Plus de asta , mai citeste si tu presa , mai aprinde un televizor , ca poate stai la sat si stirile ajung mai greu, sunt convins ca si cardu ala al tau ti l a facut altcineva, tu doar ai dat datele :))))) hai ba, opriti sa i mai cotizati lu negoita bani, va fraiereste pe tine si pe ailalti 7,000 frumos !!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează