FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB. Adrian Mihalcea recunoaște tensiunile din vestiar: „Au fost discuții bărbătești”

Adrian MIhalcea +47   FOTO
Adrian MIhalcea

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 17:49 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 18:38

DINAMO - FCSB. Adrian Mihalcea, tehnicianul „câinilor”, a explicat care este atmosfera la echipă în preajma Derby-ului de România, recunoscând că au fost spirite încinse după eșecul cu Sepsi (1-3).

  • Dinamo – FCSB se joacă joi, de la 20:00, în turul semifinalelor Cupei României. Partida va fi liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Adrian Mihalcea va da piept cu marii rivali joi seara. Antrenorul de 44 de ani a adus victorii importante în cariera sa, prin reușitele din Derby de România, contribuind astfel la câștigarea a două campionate. 

Fostul atacant spune că aerul în "haită" rămâne respirabil. Recunoaște că au fost discuții în contradictoriu după eșecul cu Sepsi (1-3), așa cum a anunțat GSP.ro, dar spune că nu s-a ajuns la atacuri la adresa lui sau între elevii săi.

- "N-a fost startul pe care ni-l doream, cel cu Sepsi, dar l-am uitat. Avem șansa să arătăm cu FCSB că a fost o greșeală" 

- "Venim după o perioadă încărcată, numai de fotbal nu ți-era, apoi am stat o săptămână, din senin. Trebuie să conștientizăm că dacă suntem uniți putem trece peste nerealizări" 

- "Cosmin Contra este mereu lângă mine, e una dintre puținele persoane importante din viața mea cu care mă consult despre fotbal. Țin legătura în permanență, este mereu lângă mine". 

- "N-a fost niciun foc în vestiar. A fost o răbufnire a băieților vizavi de ceea ce a fost în teren. Au fost discuții bărbătești și normale, nu vreun scandal între jucători și antrenori sau între băieți". 

- "Să iau trofeul Cupei la primul sezon la Dinamo ar fi ceva extraordinar. Dar nu vreau să mă gândesc atât de departe, trebuie să nu uităm că avem o luptă extrem de dură în campionat. Facem pași mici, încercăm să reușim să legăm victorii" 

 "Am marcat multe goluri importante pentru Dinamo, dar în memoria "câinilor" rămâne cel al victoriei cu 3-2, prin care am câștigat și campionatul în acea etapă, fiind primul succes al echipei contra Stelei după un deceniu. Emoțiile se simțeau în toată săptămâna premergătoare, dar, cu timpul, am învățat să le stăpânesc la maximum"

"Dinamo a avut meciuri cu rezultate pozitive în ultimii ani contra rivalilor. Ar putea fi un avantaj. Dar să conștientizăm că va fi echilibrat. Mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul ultimei partide, adică să bată Dinamo cu 2-1" - Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

VIDEO. Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înaintea partidei din Cupa României contra celor de FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Sepsi 1-3: 

+43 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, fără un jucător de bază în meciul cu FCSB! Decizia luată de INMS

EXCLUSIV Ante Puljic își anunță viitorul chiar înainte de Derby-ul cu FCSB: „De asta depinde” » Ce spune despre semifinala din Cupă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  24 Iunie 2020, 22:45

N-avem bani de droguri

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  24 Iunie 2020, 19:48

Urmeaza sa-i *** pe fotbalisti asa cum o fac an de an, ca sa joace bine macar cu FCSB. Fac asta si din cand in cand le mai apare cate un *** pe tava. Rivalitatea asta dusa cu ura la extrem de catre dinamovisti impotriva unui club care sustin ei ca nu este Steaua, e prosteasca si foarte periculoasa pentru jucatorii dinamovisti obligati sa se "vitaminizeze" inaintea meciurilor cu FCSB. Poate ca de data asta cei de la antidoping vor face niste controale mai "la sange"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  24 Iunie 2020, 19:43
Postat de sexilianul pe 24 Iunie 2020, 19:33

taran era numele de scena al lui mihlcea cand juca la dinamo dar cu voi e greu.......

Pai tu crezi ca gsp a auzit de Sapaliga, Mopsul, Fiara, Nutria, Chirurgul sau Taranul? De unde? Ei sunt veniti de la ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close